Presentinslagning - Stor

15,00 kr
En personlig produkt är definitivt rätt present att erbjuda men hos GoCustomized vet vi att det inte är lätt att packa in en present för alla. Med omslagspappret gör vi det enklare för dig! Det är format som ett kuvert så att du inte behöver kämpa med att fälla det dåligt. Det finns inget sätt att gå fel med detta!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Detaljer
Gör din gåva ännu mer speciell genom att lägga till detta omslagspapper till din anpassade produkt. Oroa dig inte för det, vi ska packa in det åt dig! Lämplig för t-skjortor, surfplattor och fodral (utom iPad Pro 12.9).

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell accessory
Skriv din egen recension
Du recenserar:Presentinslagning - Stor
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Presentinslagning - Stor
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa