Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy A7 (2015) - Designa ditt eget hårda skal - Svart

Gör ett eget unika Samsung Galaxy A7 skal.

Piffa upp din pärla med dina favorit bilder och mönster.

Din unika design trycks ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Skydda din dyrbara Galaxy A7 telefon med ett unikt skal!

Samsung Galaxy A7 är en robust och vackär smarttelefon. För att skydda den ordentligt från yttre skador som din telefon lätt råkar ut för genom daglig användning, vore det en lysande idé att skydda den med ett ordentligt skal. Vi på GoCustomized erbjuder dig ett både skyddsäkert och personligt skal. Släpp loss din kreativitet och tryck dina favorit minnen och citat på ditt eget mobilskal. Vi kan garantera dig att du kommer ha ett minst sagt unikt skal. Din design kommer sedan skrivas ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck, för att du ska kunna njuta så länge som möjligt av din design.

Klar på endast några minuter

Vi på GoCustomized erbjuder dig en super enkel design modul där du hittar alla de viktigaste verktygen för att designa det perfekta Galaxy A7 skalet. Med vår design modul kan du enkelt förstora, försminska och redigera din bild hur mycket du vill. En viktig sak att komma ihåg är att använda en bild med så hög kvalitet som möjligt, för att få det bästa slutresultatet. Din bild kan du ladda upp direkt från sociala medier så som Facebook eller Instagram, och naturligtvis även från din hårddisk eller surplatta. För att få till det ultimata skalet har du även möjlighet att lägga till en personlig text eller ett citat. Färger och typsnitt kan du välja och vraka mellan här! Om du dessutom lider av inspirationsbrist får du gärna kika in vårt Instagram och Pinterest konto, för mer idéer.

Gratis frakt i hela Sverige

Vårt professionella produktions team gör alltid sitt bästa för att leverera ditt personliga Galaxy A5 skal. Ditt unika skal borde landa i din brevlåda inom 5-7 arbetsdagar, och frakten är helt kostnadsfri i hela Sverige! Du behöver inte oroa dig över att vara hemma för att motta din beställning, eftersom våra paket rymms perfekt in i din brevlåda. Om du har ytterligare frågor angående din leverans eller beställning får du gärna kontakta vår hjälpsamma kundservice på: support@gocustomized.se för närmare information!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy A7 (2015) - Designa ditt eget hårda skal - Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Tillgängliga färger Svart
Modell Galaxy A7
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!