Samsung Galaxy Ace 2 - Designa eget hårt skal - Svart och Vit


Gör ett personligt Samsung Galaxy Ace 2 skal.


Din personliga design skrivs ut i reptålig bläck direkt på ditt bakskal.


Välj mellan en klassisk svart eller en elegant vit färg.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Samsung Galaxy Ace 2 skal
Gör ditt eget Samsung Galaxy Ace 2 skal

Ett eget personligt Galaxy Ace 2 skal

Sugen på något mer personligt och unikt? Då har du hittat till rätt ställe. Vi på GoCustomized ger dig möjlighet att designa ditt helt egna unika Galaxy Ace skal. Du har händerna fria att designa ditt helt egna personliga skal, använd dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Förutom att du kommer ha ett av de mest moderna och orginella Galaxy Ace skalen i stan, skyddar även detta skal din telefon utmärkt mot repor och skråmor. Skalet är tillverkat av slittålig plast som ger en perfekt tryckyta för din unika design. Så vad väntar du på? Sätt igång redan nu med att designa det coolaste Galaxy Ace skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 560x1100
Modell Galaxy Ace 2
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Designprocessen

Det hela går galet snabbt och enketl. För att själva designprocessen ska gå så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized skapat en super enkelt designmodul där du hittar alla de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Galaxy Ace 2 skalet. Börja med att välja vilken färg du vill ha på ditt skal, antinge svart eller vit. Därefter är det bara att ladda upp dina favorit bilder från din hårddisk, smarttelefon eller surfplatta. Det är även möjligt att använda bilder direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kom dock ihåg att använda bilder med så hög bildkvalitet som möjligt. Du kan även lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Om du behöver mer inspiration för att designa det perfekta Galaxy Ace skalet får du gärna kika in på vår Pinterest sida för mer idéer!

Gör ditt eget Samsung Galaxy Ace 2 skal med foto

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Ace 2 skal

Klar med ditt skal?

Så fort du är klar med din design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Galaxy Ace skal. Beställningen skickas inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar. I priset ingår även alltid snabb och gratis frakt inom hela Sverige! Om du har ytterligare frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kunniga kundservice på: support@gocustomized.se för närmare information! 

Mer information
Bilddimensioner 560x1100
Modell Galaxy Ace 2
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!