Samsung Galaxy Ace 3 - Designa ditt eget hårda skal - Svart & Vit


Gör ditt eget personliga Samsung Galaxy Ace 3 skal.


En klassisk svart färg.


Designa ditt personliga skal med bilder och texter.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget Samsung Galaxy Ace 3 skal
Designa eget Samsung Galaxy Ace 3 skal

Ett unikt Galaxy Ace 3 skal från GoCustomized

Känner du för ett mer personligt skal som samtidigt skyddar ditt skal ordentligt från onödiga repor och skråmor? Då har du kommit rätt. Hos GoCustomized har du nämligen möjlighet att designa ditt helt egna Galaxy Ace 3 skal. Du kan använda dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Det är du som är din egen konstnär och bestämmer helt själv hur du vill att ditt skal ska se ut. Förutom att du kommer ha en galet snygg utsida ger även detta skal din dyrabara telefon ett ordentligt skydd. Rätt grym kombination va? Sätt igång redan nu och design ditt coolaste Galaxy Ace 3 skal någonsin! 

Mer information
Bilddimensioner 560x1100
Modell Galaxy Ace 3
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Designprocessen

För att det ska gå så snabbt och enkelt för dig som möjligt att designa ditt personliga Samsung Galaxy Ace skal har vi på GoCustomized skapat en egen designmodul med alla de viktigaste verktygen du behöver för att designa det perfekta Galaxy Ace skalet. Det första du behöver göra är attt välja bas färg på skalet och sedan ladda upp dina favorit bilder från antingen din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kom dock ihåg att använda bilder i så hög kvalitet som möjligt, för bästa slutresultat. Du kan dessutom lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Det finns gott om olika färger och typsnitt hos oss.

Gör ditt eget Samsung Galaxy Ace 3 skal med foto

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Ace 3 skal

Hur länge tar leveransen?

Så fort du är nöjd men din personliga design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätt igång med tillverkningen av ditt unika Galaxy Ace 3 skal.  Beställningen är på väg till dig inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder även alltid snabb och gratis frakt i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 560x1100
Modell Galaxy Ace 3
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!