Sommarrea:
15% på hela sajten.
Kampanjkod: SUMMERFUN

Samsung Galaxy Core - Designa ditt eget hårda skal - Vit


Gör ett eget personligt Samsung Galaxy Core skal.


Piffa upp din telefon med dina favorit bilder och texter.


Din design skrivs ut direkt på bakskalet i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget Samsung Galaxy Core skal
Designa eget Galaxy Core skal

Ett personligt Galaxy Core skal från GoCustomized!

Sugen på något mer personligt och unikt, som sagtidigt håller din dyrbara telefon ordentligt skyddad mot repor och skråmor som lätt kan uppstå. Då har vi på GoCustomized den perfekta lösningen för dig. Hos oss ger vi dig nämligen möjlighet att designa ditt helt egna personliga skal med dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Din design skrivs direkt ut på ditt bakskal i reptålig bläck så att du ska kunna njuta av ditt personliga skal så länge som möjligt. Sätt igång och designa det mest unika Galaxy Core skalet någonsin redan idag!

Mer information
Bilddimensioner 703x1430
Modell Galaxy Core
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Super snabb och enkel designprocess

För att designprocessen ska gå så snabbt och enkelt som möjligt för dig har vi på GoCustomized skapat en egen designmodul med alla de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Galaxy Core skalet.  Börja med att välja färg på ditt bakskal, sedan är det bara att ladda upp dina bilder från antingen din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Kom dock ihåg att använd en bild av bra kvalitet, för bästa slutresultat. Det är även möjligt att lägga till en personlig text eller ett citat. Hos oss finns det massor av fäger och typsnitt att välja mellan! 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Core skal

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Core skal

Vad sker efter beställningen?

Direkt när du känner att du är nöjd med din personliga design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Galaxy Core skal. Beställningen borde vara på väg till dig inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder även snabb och gratis frakt i hela Sverige! Våra paket rymms även perfekt in genom ditt brevinkast, vilket betyder att du inte behöver vara hemma för att ta emot din beställning. Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 703x1430
Modell Galaxy Core
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!