Samsung Galaxy Gio - Designa eget hårt skal - Vit


Gör ditt eget personliga Samsung Galaxy GIO skal.


Ett ordentligt skydd mot repor och skråmor.


Din personliga design skrivs ut direk på ditt bakskal i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 199,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Samsung Galaxy Gio skal
Designa eget Samsung galaxy gio skal

Skydda din Galaxy Gio med ett unikt skal

Letar du efter ett skal som ger ett ordentligt skydd till din dyrbara Galaxy Gio telefon? Då har vi det du behöver på GoCustomized. Här hittar du nämligen ett hårtplast skal som skyddar din Galaxy Gio telefon mot yttre skador som din telefon utsätts för dagligen.Förutom att din telefon kommer vara skyddad mot repor och skråmor har du även möjlighet att designa ditt helt egna unika skal. Släpp loss din kreativitet och använd dina favorit bilder, mönster, logotyp och texter för att få till det perfekta skalet. Hos oss är det du som är din egen konstnär och har händerna fria att komponera ditt egna lilla mästerverk. Rätt grymt va? Så vad väntar du på, sätt igång att designa det häftigaste Galaxy Gio skalet någonsin! 

Mer information
Bilddimensioner 545x1100
Modell Galaxy Gio
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Mitt skal, min egen design

Hos oss är det ingen annan än du som kan bestämma hur ditt Galaxy Gio skal ska se ut. Du behöver inte vara en talangfull designer för att klara av att göra ditt eget unika skal hos oss. För att själva design processen ska gå så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized designat vår egna enkla design modul, där du hittar de allra viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Galaxy Gio skalet. Du kan ladda upp bilder från din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Kom dock ihåg att använda så hög bildkvalitet som möjligt för bästa slutresultat. För att få till det lilla extra kan du även lägga till en personlig text eller ett citat. Du har alltid möjliget att förhandsgranska din personliga design innan du skickar iväg din beställning. För mer inspirration och idéer kan du alltid kika in på vår Instagram och Pinteres sida!

Gör ditt eget Samsung Galaxy Gio skal med foto

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Gio skal

Super snabb och gratis leverans

Vårt team på GoCustomized jobbar mycket snabbt och effektivt och strävar efter att skicka iväg din beställning inom 24 timmar efter köpet. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och frakten är helt gratis i hela Sverige! Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning eftersom våra paket rymms perfekt in genom ditt brevinkast. Om du har ytterligare frågor kan du gärna kontakt vårt professionella team på: support@gocustomized.se för närmare information!

Mer information
Bilddimensioner 545x1100
Modell Galaxy Gio
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!