Samsung Galaxy J6 - Designa eget Hårt Skal

Review(s)

Samsung Galaxy J6 - Designa eget Hårt Skal

Välj ett Samsung J6 skal för ett snyggt och starkt skydd. Skapa ditt eget Samsung J6 skal på nolltid, tack vare vår lättanvända anpassare. Designa ditt eget Samsung J6 skal med din mest fantastiska bild.
199,50 kr
Välj ett Samsung J6 skal för ett snyggt och starkt skydd. Skapa ditt eget Samsung J6 skal på nolltid, tack vare vår lättanvända anpassare. Designa ditt eget Samsung J6 skal med din mest fantastiska bild.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Varför hämtar ditt eget personligt mobilskal?
Samsung Galaxy J6 är utformad för att vara bekväm i handflatan och förtjänar också att skyddas effektivt. Du kan naturligtvis välja färg på din enhet men med ett personligt Samsung J6 skal kan du få din favoritbild tryckt på fodralet för att ge din telefon ett unikt och elegant skydd som sticker ut. Samsung Galaxy J6 visar en infinity-skärm från kant till kant med en 5,6 tum HD + Super AMOLED-skärm som möjliggör en mer uppslukande tittarupplevelse. Därför kommer det inte att göra att din telefon känns mer omfattande med det personliga hårda skalet. Den har utformats så att den passar perfekt till din enhet så att du kan använda obegränsad användning av skärmen såväl som knapparna och portarna utan problem. Så tveka inte längre och skapa ditt eget Samsung J6 skal. Den är gjord för dig.
Mer information
Mer information
Modell Galaxy J6
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy J6 - Designa eget Hårt Skal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING