Samsung Galaxy J7 (2015) - Designa eget Hårt Skal

Samsung Galaxy J7 (2015) - Designa eget Hårt Skal

0,00 kr
Finns i svart och transparent. Ett styvt, slätt skal med högkvalitativt tryck och skydd. Ett anpassade skal för din Samsung Galaxy J7 (2015).

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Har du just köpt din nya Samsung J7 (2015) och är rädd att bryta den? Vill du lägga till en personlig touch till din telefon medan du ger ytterligare skydd? Du har kommit till rätt ställe! Det är möjligt att skapa din egen hårddisk på bara några klick för din Samsung Galaxy J7 (2015). Du är designern, bara din fantasi är gränsen! Hos GoCustomized säkerställer våra personliga skal skydd på baksidan och sidorna av din Samsung Galaxy J7 (2015). Det stela materialet i fodret är utformat för att absorbera stötar vid fall och därmed förlänga livslängden av din Galaxy J7 (2015). Du kan lägga till en bild, ett foto, en logotyp, vi kommer att skriva ut den på baksidan av ärendet. Ett personligt skal från Gocustomized är också en bra presentidé för någon av dina nära och kära. Upptäck våra presentkort och ge dem en unik och personlig present!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy J7 2015
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy J7 (2015) - Designa eget Hårt Skal
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy J7 (2015) - Designa eget Hårt Skal
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa