Samsung Galaxy S2 - Designa eget hårt skal - Vit


Gör ditt eget personliga Samsung Galaxy S2 skal.


Gör ett skal som sticker ut ur mängden, med egen bild och text.


Välj mellan en elegant vit eller klassisk svart färg.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Galaxy S2 skal
Gör ditt eget galaxy S2 skal

Eget unik Samsung Galaxy S2 skal från GoCustomized!

Varför följa mängden och runt med ett likandant skal som alla andra om du har möjligheten att designa ditt helt egna skal? Vi på GoCustomized ger dig möjligheten att vara din egen konstnär för en dag och designa ditt helt egna skal. Använd dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Låt kreativiteten flöda! Hos oss finns det inga gränser. Bortsett från att du kommer få ett unik skal som minst sagt sticker ut ur mängden, skyddar detta skal din telefon utmärkt från onödiga repor och skråmor som lätt kan uppstå av daglig användning. Skalet är tillverkat av hård plast och ger en perfekt tryckyta för din personliga design. Grym kombination va? Så vad väntar du på, sätt igång med att designa det mest unika skalet någonsin redan nu!

Mer information
Bilddimensioner 590x1080
Modell Galaxy S2
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Snabb och enkel designprocess

För att själva designprocessen ska löpa på så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized skapat en helt egen designmodul med de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Galaxy S2 skalet. Du börjar med att ladda upp dina favorit bilder från antingen din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Därefter kan du redigera bilden hur mycket du vill och dessutom lägga till en personlig text eller ett citat. Kom dock ihåg att använda bilder med så hög bildkvalitet som möjligt, för bästa slutresultat. För mer inspiration och idéer får du gärna kika in vårt Pinterest konto!

Gör ditt eget Samsung Galaxy S2 skal

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy S2 skal

Klar med din personliga design?

Så fort du skickat iväg din betsällning kommer våra producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt unika Samsung Galaxy S2 skal. Beställningen skickas iväg inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder alltid snabb och gratis leverans i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 590x1080
Modell Galaxy S2
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!