Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S5 | S5 Neo - Designa ditt eget plånboksfodral - Svart

Plånbok och mobilskal i ett.

Gör ditt eget Galaxy S5 plånboksfodral.

Din egen gjorda design på framsidan av fodralet.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 15, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Designa eget Samsung Galaxy S5 plånboksfodral

Letar du efter en praktisk lösning som hjälper dig bära med dig och få plats för dina viktigaste tillbehör. GoCustomized har den perfekta lösningen för dig. Det personliga plånboksfodralet är en plånbok och mobilskal i ett. Den har tre praktiska fickor för dina viktigaste kort, så som kreditkort och ID. Dessutom är fodralet ett utmärkt skydd mot repor och bucklor alla otäcka skador som din Samsung Galaxy S5 kan råka ut för dagligen. Du kan designa ditt plånboksfodral helt hur du vill. Framsidan är tillverkad av ett speciellt material med en perfekt yta för din personliga design. Resten av fodralet är tillverkat av hög kvalitet och slitstarkt svart läder.

Gör ditt eget personliga plånboksfodral

Här på GoCustomized kan du designa ditt eget Samsung Galaxy S5 plånboksforal. Plånboksfodralet är en av våra favoriter bland vårt sortiment. Fodralet skyddar hela telefonen, framsidan och baksidan. Den är tillverkad av ett högkvalitativt läder med en speciellt utformad framsida för att få så bra tryck som möjligt. Du har häderna fria att designa ett personligt plånboksfodral helt enligt eget tycke och smak. Du kan använda några av dina favoritbilder, foton, mönster och färdiga design mallar. I designmodulen kommer du ha många verktyg till ditt förfogande för att göra det perfekta skalet för just dig. Så varför inte sätta igång med ditt personliga plånboksfodral redan nu?

Hur är ditt plånboksfodral tillverkat?

När du är nöjd med din design och vi har mottagit din beställning, kommer våra producenter sätta igång att tillverka ditt unika personliga Samsung Galaxy S5 plånboksfodral. Här på GoCustomized använder vi bara de bästa materialen för både fodralet och tryckprocessen. Vi använder en speciell reptålig bläck så att ditt tryck ska hålla så länge som möjligt. Ditt Samsung Galaxy S5 plånboksfodral är även tillverkad av ett slittåligt läder material. Vi garanterar dig alltid att din beställning skickas ut inom 24 timmar efter köpet.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S5 | S5 Neo - Designa ditt eget plånboksfodral - Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift UV tryck, Fram tryck
Tillgängliga färger Grå, Svart
Modell Galaxy S5
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!