Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S6 - Designa ditt eget silikonskal - Genomskinlig

Gör ditt eget personliga och unika Galaxy S6 silikonskal .

Använd dina egna favorit bilder och citat.

Flexibelt telefonskal som passar din Galaxy S6 perfekt.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Designa ditt eget flexibla silikonskal

Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att göra ett personligt och super unikt Samsung Galaxy S6 silikonskal. Du behöver inte vara Picasso för att åstadkomma detta, hos oss har du friheten i dina egna händer att använda din egen kreativitet och fantasi full ut. Du kan designa ditt personliga skal mycket snabbt och enkelt på endast några minuter. Det enda du behöver är att ladda upp dina favorit bilder, mönster, texter och citat för att göra det perfekta unika skalet. Din personliga design kommer sedan printas ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck. Låter det som något för dig? Sätt igång och designa det absolut häftigaste och orginella Samsung Galaxy S6 skalet någonsin!

Hur gör jag det perfekta skalet?

För att designprocessen ska löpa på så smidigt som möjligt för dig har vi på GoCustomized utvecklat en egen designmodul där du hittar alla verktyg som behövs för att göra det perfekta personliga Samsung Galaxy S6 silikonskalet. Det enda du behöver göra är att ladda upp bilder från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Det är även möjligt att ladda upp bilder från ditt Instagram och Facebook konto. Med vår desigmodul kan du sedan redigera, ändra och flytta bilden på ditt skal så att du får den precis som du vill. Glöm inte att det är möjligt att lägga till en text eller ett citat. Vi har ett stort utbud på många olika färger och typsnitt. Efter detta är du så gott som redo att beställa ditt personliga Samsung Galaxy S6 silikonskal!

Snabb och gratis frakt

När du är 100 % nöjd med ditt skal är det bara att klicka hem ditt unika Samsung Galaxy S6 skal. Så fort du gjort din beställning kommer våra ivriga producenter på GoCustomized sätta igång med tillverkningen av ditt skal. Vi strävar alltid efter att skicka iväg din beställning inom 24 timmar efter köpet. Du behöver inte vara hemma för att ta emot din beställning, eftersom våra paket passar utmärkt genom ditt brevinkast. Om det är något mer du undrar över angående din beställning och leverans får du gärna kontakta oss via epost på: support@gocustomized.se för mer information!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S6 - Designa ditt eget silikonskal - Genomskinlig

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Tillgängliga färger Genomskinlig, Svart
Modell Galaxy S6
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!