Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S6 - Designa hårt skal - svart, vit eller genomskinlig

Gör ditt egna mobilskal med ett personligt foto, text eller citat.

Skydda din Samsung Galaxy S6 med ett skal gjort av hårt plast.

Finns i färgerna svart, vit och genomskinligt.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Designa ditt eget Samsung Galaxy S6 skal

Hos är det möjligt att designa ditt egna mobilskal. Vi ger dig verktyg och material som du behöver för att kunna göra det perfekta Samsung Galaxy S6 skalet. Det är däremot helt upp till dig hurudant skal du vill designa. Släpp lös din fantasi och kreativitet och tänk utanför ramarna, för att komponera ihop det ultimata personliga Samsung Galaxy S6 skalet. Det tar endast några minuter att designa ditt egna personliga skal. Detta Samsung Galaxy S6 skal är utformat av hårt stadigt plast vilket skyddar din telefon utmärkt från repor och bucklor. Förutom att den ger ett grymt bra skydd ger den en perfekta tryckyta. Detta innebär att din design skrivs ut direkt på skalet. Så vad väntar du på?

Snabbt och enkelt på endast några minuter

Som vi nämnde tidigare, tar det inte många minuter att designa ditt eget skal. Du börjar med att välja vilken bas färg du vill använda för ditt skal. Bas färgen du väljer kommer vara den färg som är synlig på sidorna av mobilskalet. När du har valt en passande bas färg för dig, kan du ladda upp en av dina favoritbilder. Du kan ladda upp bildfiler direkt från din dator, surfplatta eller smarttelefon. Dessutom är det möjligt att använda bilder från ditt Facebook och Instagram-konto. Du kan även lägga till en personlig text eller ett citat för att få till den rätta touchen på ditt Samsung Galaxy S6 skal. Då var det klappat och klart! Ditt personliga Samsung Galaxy S6 skal är därmed redo att produceras och levereras.

Processen tar några minuter, men hur länge tar det för GoCustomized?

När du har skickat din design och din beställning har behandlats kommer våra producenter sätta igång med produktionen av ditt Samsung galaxy S6 skal på direkten. Varje enskilt skal är speciellt gjort för varje kund. Vi använder oss inte av massproduktion, vilket innebär om det upptstår ett fel i din design som skulle resultera i ett dåligt slutresultat, kan du förvänta dig att vara kontakt med en av våra producenter som kommer att hjälpa dig att ställa allt till rätta. När allt är i sin ordning, kommer ditt Samsung Galaxy S6 skal produceras och skickas till dig inom 24 timmar efter köpet!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S6 - Designa hårt skal - svart, vit eller genomskinlig

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Tillgängliga färger Genomskinlig, Svart, Vit
Modell Galaxy S6
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!