Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S6 - Designa ditt eget plånboksfodral

Gör ditt eget Samsung Galaxy S6 plånboksfodral.

Skydda hela din Samsung Galaxy S6 telefon.

Ett behändigt fodral med utmärkt funktionalitet.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

En plånbok och mobilskal i samma, smart va?

En plånbok och telefon skal i samma, kan det bli mer behändigt? Det personliga Samsung Galaxy S6 plånboksfodralet är ett av våra favorit skal hos oss. Fodralet har tre praktiska platser för dina viktiga kort såsom kreditkort och ID. Dessutom skyddar det din telefon helt och hållet från alla otäcka repor och bucklor som lätt kan uppkomma av daglig användning. Du kan designa ett personligt plånboksfodral med några av dina favoritbilder, citat eller färdiga mönster. Framsidan är gjord av ett special material där din personliga design kommer tryckas. Resten av fodralet är tillverkat av Skai läder.

Hur designar jag mitt egna skal?

Gör ditt egna Samsung Galaxy S6 plånboksfodral snabbt och enkelt, på bara några minuter! Först laddar du upp några av dina favoritbilder, mönster eller färdiga design modeller som finns tillgängliga, till designmodulen för att komma igång. Du kan redigera och ändra storlek på designen hur mycket du vill. Har du alla dina favoritbilder på ditt Facebook eller Instagram-konto? Ingen panik, hos oss kan du enkelt ladda upp dem direkt från dessa konton till designmodulen. Du kan även lägga till en personlig text eller ett citat för att få till den perfekta designen för ditt Samsung Galaxy S6 plånboksfodral. Hos oss finns det massor av typsnitt och färger att välja mellan. När du är nöjd och klar, sätter vi på GoCustomized igång produktionen av ditt personliga och unika Samsung Galaxy S6 plånboksfodral.

När kommer mitt plånboksfodral levereras?

GoCustomized strävar efter att hitta en balans mellan hastighet och kvalitet. Vi ser till att ditt Samsung Galaxy S6 plånboksfodral är på väg till dig inom 24 timmar efter köpet. Om det är något fel med din design, vilket skulle resultera i ett otillfredsställande slutresultat, kommer en av våra specialister kontakta dig om det genast. Du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt mobilskal, våra paket passar utmärkt genom ditt brevinkast.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S6 - Designa ditt eget plånboksfodral

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Tillgängliga färger Svart, Vit
Modell Galaxy S6
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!