Samsung Galaxy S7 Edge - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Samsung Galaxy S7 Edge - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

0,00 kr
Välja en Galaxy S7 Edge plånboksfodral definierar praktiska på det bästa! Glöm aldrig dina pengar eller dina kort med detta skal! Använd din kreativitet för att göra det perfekta anpassade Galaxy S7 Edge skal.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Detaljer
Är du en av de vänner som alltid glömmer sin plånbok, men har du alltid din telefon vid din sida? Då är en Galaxy S7 Edge plånboksfodral perfekt för dig! Kombinationen av en plånbok och ett mobilskal garanterar att du bara behöver bära en sak i fickan! Du sparar inte bara utrymme, men du behöver inte oroa dig för att du bär en skrymmande plånbok i fickan eller i handväskan! Galaxy S7 Edge plånbokfodral har tre olika fickor för kort och några räkningar. Dessutom säkerställer en magnetflik att låset är stängd och din mobil är alltid skyddad. Därför är dina mest värderade värdesaker förbjudna, men alla ligger inom räckhåll med vårt anpassade Galaxy S7 Edge skal.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S7 Edge
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S7 Edge - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S7 Edge - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa