Samsung Galaxy Trend LITE - Designa ditt eget hårda skal - Svart


Designa ett personligt Samsung Galaxy Trend LITE skal.


Använd din kreativitet för att får till det perfekta skalet för just dig.


Välj mellan tre basfärger: Svart.

På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Samsung Galaxy Trend Lite skal
Designa eget Samsung Galaxy trend lite skal

Ett unikt och slittåligt skal från GoCustomized!

Letar du efter ett mer orginellt, men samtidigt ett skal som skyddar din dyrbara Samsung Galaxy Trend telefon ordentligt? Då har du hittat rätt. Vi på GoCustomized ger dig möjligheten att designa ditt helt egna personliga skal. Hos oss är det du som är konstnären och har händerna fria att designa det perfekta skalet du alltid drömt om! Använd dina favorit bilder från den där härliga backpacking resan du gjorde i Australien förra året eller varför inte en härlig bild från när du tog studenten? Hos oss är allt möjligt! Om du känner att du lider av inspirations brist för tillfället får du gärna kika in på vår Pinterest sida för mer idéer.

Mer information
Bilddimensioner 545x1100
Modell Galaxy Trend (lite)
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Hur gör jag mitt dröm skal?

För att design processen ska löpa på så smidigt som möjligt har vi utvecklat en helt egen designmodul. Vilket gör själva designprocessen bus enkel och super snabb! Vår designmodul innehåller alla de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta skalet. Du kan enkelt ladda upp bilder från din hårddisk, smarttelefon eller surfplatta. Sociala medier går även att använda som bild källor, så som Facebook och Instagram. Din personliga design kommer skrivas ut direkt på ditt bakskal i reptålig bläck, för att du ska kunna njuta av ditt unika Samsung Galaxy Trend skal så länge som möjligt. Glöm inte bort att du även kan lägga till en personlig text eller ett peppande citat för att få till det lilla extra till ditt skal. 

Gör ditt eget Galaxy Trend skal med foto

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Trend lite skal

Snabb och gratis leverans!

Så fort du är klar med ditt personliga skal är det bara att skicka iväg din beställning för att våra producenter på GoCustomized ska få sätta igång med tillverkningen av ditt unika Samsung Galaxy Trend skal. Beställningen skicka inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Om du har mer frågor angående leveranstiden eller din beställning svarar vår kundservice gärna på dina frågor, kontakta oss på: support@gocustomized.se för närmare information! 

Mer information
Bilddimensioner 545x1100
Modell Galaxy Trend (lite)
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!