Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Samsung Galaxy Young 1 - Designa ditt eget hårda skal - Svart


Gör ditt eget personliga Samsung Galaxy Young skal.


Ett elegant och slitstarkt skal.


Din design printas ut på ditt bakskal i reptålig bläck.

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Samsung Galaxy Y skal
Gör ditt eget Samsung Galaxy Y skal

Vore ett unikt Galaxy Young skal något för dig?

Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att designa ett helt eget och personligt Galaxy Young skal. Det är du som är din egen konstnär och får bestämma helt själv hur du vill att ditt skal ska se ut. Du kan använda dig av dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Om du inte är säker på hurudan bild du vill trycka på ditt skal är det även möjligt att använda sig av våra färdig gjorda mönstermallar. Förutom att du kommer få en super läcker utsida av din telefon skyddar även detta skal din dyrabara telefon ordentligt mot repor och skråmor som lätt kan uppstå. Grym kombo va? Så vad väntar du på, sätt igång med att designa det mest unika Galaxy young skalet någonsin! 

Mer information
Bilddimensioner 490x950
Modell Galaxy Young
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Hur gör jag ett personligt skal?

Det kräver endast några klick och så är du färdig med ditt personliga skal. För att själva design processen ska löpa på så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized utveklat en hetl egen designmodul med de viktigaste verktygen för att du ska kunna skapa det perfekta Galaxy Young skalet. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina favorit bilder från antingen din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Förutom bilder kan du även lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Om du lider av inspirations brist för tillfället får du gärna kika in på vår Pinterest sida för mer idéer! 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Young skal med foto

 

Gör ditt eget Samsung Galaxy Y skal

Snabb och gratis frakt i hela Sverige!

Så fort du är nöjd med din design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på Gocustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt peronliga galaxy Young skal. Beställningen skickas inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Om du har mer frågor angående din beställning eller leveransen får du gärna kontakta vår kundservice på:  support@gocustomized.se för mer information!

 

Mer information
Bilddimensioner 490x950
Modell Galaxy Young
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Matt, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!