Sony Xperia E3 - Designa ditt egna personliga hårda skal - Svart & Vit


Gör ditt eget unika Sony Xperia E3 skal.


Piffa upp din telefon med dina favorit bilder och mönster.

 

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)

Högkvalitativa tryck direkt på ditt bakskal i reptålig bläck.


 

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)

Gör ditt eget Sony Xperia E3 skal
Designa eget Sony Xperia E3 skal

Ge din Sony Xperia E3 telefon ett personligt utseende

Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att skräddarsy ditt alldeles egna unika Xperia E3 skal. Varför inte slå två flugor i en smäll och göra en egen design för ett ultimat persoligt utseede, samt ge din dyrbara telefon ett ordentligt skydd mot repor och skråmor. Den nya Xperia E3 modellen har en mycket elegant och stilrent utseende med sina raka kanter. Dessutom har den hela 4 GB lagringsutrymme för att kunna ladda ner vad du vill och kunna njuta av dina applikationer. Det är du som är din egen konstnär hos oss och har händerna helt fria att komponera ihop ditt egna lilla mästerverk. Använd en härlig bild på din älskling eller varför inte en bild på den där oförglömliga resan du gjorde förra våren? Mönster, texter och logtyper funkar även det hur bra som helst att använda. Din design kommer skrivas ut direkt på ditt bakskal för bästa möjliga slutresultat.

Mer information
Bilddimensioner 645x1300
Modell Xperia E3
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej

 

Super snabbt och enkelt

Bus enkelt, det är definitivt ledorden för vår designmodul. För att själva design processen ska löpa på så snabbt som möjligt har vi på GoCustomized därför skapat vår alldeles egna desing modul där du hittar de allra viktigaste verktygen du behöver för att designa det perfekta Xperia E3 skalet. Här kan du enkelt ladda upp din bild från din hårddisk eller direkt från sociala medier så som Facebook och Instagram. Bilden kan du sedan justera, förminska, dra och redigera hur mycket du vill så att den sitter som en smäck på ditt bakskal. För att få till det lilla extra kan du även lägga till en personlig text eller ett citat. Förutom att du kan använda dina egna bilder ska du inte glömma att kika in våra färdiga mönstermallar, våra professionella desginers gjort. För ytterligare inspiration och idéer kan du även gärna kika in vårt Pinterest och Instagram konto!

Gör ditt eget Sony Xperia E3 skal med foto

 

Gör ditt eget Sony Xperia E3 skal

Hur länge tar beställningen?

Om du lever en aktiv livsstil och allt som oftast är på språng, löns det verkligen att skydda sin telefon ordentligt. Vårt snabba och effektiva produktions team jobbar alltid mycket snabbt och effektivt för att ditt Xperia E3 skal ska anlända hem så fort som möjligt till dig. Vår genomsnittliga leveranstid är 5-7 arbetsdagar och frakten är helt gratis i hela Sverige! För ytterligare frågor angående din leverans eller beställning kan du ta kontakt med vår hjälpsamma kundservice på: support@gocustomized.se för närmare information. 

Mer information
Bilddimensioner 645x1300
Modell Xperia E3
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!