Mother's Day Sale:
10% OFF EVERYTHING.
Use code: MOM10

Sony Xperia M - Designa eget hårt skal - Vit


Gör ditt eget personliga Sony Xperia M skal.


Använd dina egan bilder, mönster och citat för det perfekta skalet.


Välj mellan två enkla bas färger: Vit

Beställ idag och det kommer sändas inom 3 dagar | 149,50 kr (Gratis frakt)


Designa eget Sony Xperia M skal
Gör ditt eget Sony Xperia M skal

Stick ut ur mängden med ett unikt skal

Sugen på ett mer personligt Sonya Xperia M skal? Då har du kommit till rätt ställe. Vi på GoCustomized ger dig möjligheten att designa ditt helt egna skal. Det är du som är din egen konstnär och bestämmer på så sätt helt själv hur du vill att ditt Xperia M skal ska se ut. Använd dina favorit bilder, mönster, texter och citat. Detta skal ger endast inte en snygg utsida, det skyddar även din dyrbara Xperia M mot onödiga repor och skråmor som annars lätt kan uppstå. Skalet är tillverkad av slitstark plast som skyddar baksidan och kanterna av ditt skal utmärkt. Detta skal är en grym kombination av säkert skydd och super snyggt utseende. Så vad väntar du på? Sätt igång att designa det mest unika skalet någonsin redan nu! 

Mer information
Bilddimensioner 650x1270
Modell Xperia M
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej

 

Super snabb och enkel designprocess!

För att designprocessen ska gå så smidigt som möjligt har vi på GoCustomized skapat vår egna bus enkla designmodul med de viktigaste tillbehören för att du ska kunna designa det perfekta Xperia M skalet. Det första du behöver göra är att välja basfärg på ditt skal och sedan ladda upp dina favorit biler. Detta kan du göra direkt från din hårddisk, surfplatta eller smattelefon. Det går även att ladda upp bilder direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Glöm inte att lägga till en personlig text eller ett citat för att få till det lilla extra. Om du behöver mer inspiration för att designa det perfekta Xperia M skalet får du gärna kika in på vår Pinterest sida för mer idéer! 

Gör ditt eget Sony Xperia M skal med foto

 

Gör ditt eget Sony Xperia M skal

Vad händer efter designprocessen?

När du är känner dig nöjd med din design är det bara att skicka iväg din beställning så att våra producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Sony Xperia M skal. Vi strävar alltid efter att din beställning ska vara på väg till dig inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder även alltid snabb och gratis frakt i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställningen eller leveransen får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 650x1270
Modell Xperia M
Typ av utskrift UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!