Sony Xperia Z - Designa ditt eget hårda skal - Svart


Gör ditt eget personliga Sony Xperia Z skal.


Ett alldeles unikt skal med din egen design.


Desingen skrivs ut i reptålig bläck direkt på ditt bakskal.

På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget Sony Xperia Z skal
Designa eget Sony Xperia Z skal

Ett personligt skal från GoCustomized! 

Känner du för ett mer personligt och unikt Sony Xperia Z skal, men som samtidgt skyddar din telefon mot otäcka repor och skråmor? Då har vi på GoCustomized den perfekta löningen för dig. Hos oss har du nämligen möjlighet att designa ditt helt egna skal. Du kan använda dig av dina favorit bilder, mönster, texter och citat för att göra det perfekta skalet. Vi lovar att ingen annan kommer gå med ett likadant skal eftersom det är du som är konstnären till ditt eget mästerverk. Förutom att du kommer ha ett super personligt skal skyddar även detta skal din Xperia Z telefon mot onödiga repor och skråmor som lätt kan uppstå. Så vad väntar du på, sätt igång och designa det mest unika skalet någonsin!

Mer information
Bilddimensioner 559x1100
Modell Xperia Z
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Super enkel designprocess!

Vi på GoCustomized har skapat en egen bus enkel desigmodul där du hittar alla de viktigaste verktygen du behöver för designa ditt eget unika Sony Xperia Z skal. Först  väljer du vilken bas färg du vill ha på ditt skal, därefter är det bara att ladda upp dina favorit bilder från antingen din egen smarttelefon, surfplatta eller håddisk. Du kan även ladda upp bilder direkt från social medier så som Instagram och Facebook. För att få till det lilla extra kan du gärna lägga till en personlig text eller ett citat. Vi har massor av olika färger och tyspnitt att välja mellan! Brist på inspiration för tillfället? Då kan du gärna kika in vår Pinterest sida för mer idéer! 

Gör ditt eget Sony Xperia Z skal med foto

 

Gör ditt eget Sony Xperia Z skal

Klar med ditt  personliga skal?

När du känner att du är 100 % nöjd med ditt skal är det bara att skicka iväg din beställning så att våra ivriga producenter på GoCustomized får sätta igång med tillverkningen av ditt unika Xperia Z skal. Beställningen skicka inom 24 timmar efter köpet och leveranstiden är vanligtvis 5-7 dagar. Vi erbjuder alltid snabb och gratis frakt i hela Sverige! Om du har mer frågor angående din beställning eller leveransen får du gärna kontakta vår kundservice på: support@gocustomized.se för mer information! 

Mer information
Bilddimensioner 559x1100
Modell Xperia Z
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej