Sony Xperia Z1 Compact - Designa ditt eget hårda skal - Svart


Gör ett eget personligt Sony Xperia Z1 compact skal.


Designa ditt egna peronliga skal med dina favorit bilder och texter.


Det är du som är konstnären över ditt egna skal.

På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget Sony Xperia Z1 Compact skal
Designa eget Sony Xperia Z1 compact skal

Bär med dina favorit minnen dagligen

Minns du den där suveräna festivalen förra sommaren? Eller den där fantastiska resan till New York i våras? Vi på GoCustomized ger dig möjligheten att bära med dig dessa härliga bilder dagligen. Hos oss kan du designa ditt helt egna Sony Xperia Z1 compact skal med dina favorit bilder, mönster, texter eller citat. Allt är möjligt med dig själv som konstnär! Kom ihåg att du kan mixa och matcha ihop både bild och text. Det finns massor av färg och typsnitt att välja på.

Mer information
Bilddimensioner 540x1100
Modell Xperia Z1 Compact
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Varför är det viktigt att skydda sin telefon?

GoCustomized erbjuder dig ett skal som inte endast är ett mycket unikt och personlig, det skyddar även din smarttelefon mot repor och skråmor som lätt kan uppstå. Alla vill vi att vår telefon ser ny och fräsch ut så länge som möjligt, därför vore ett skal från GoCustomized en utmärkt lösning. Vi har en bus enkel designmodul med alla verktyg du behöver för att designa det perfekta personliga skalet. Din personliga design kommer skrivas ut direkt på ditt Sony Xperia Z1 skal med en reptålig bläck, för att säkerställa att det håller för en längre tid. Sök fram några av dina favorit bilder från din datorn, surfplatta eller smarttelefon. Facebook och Instagram går även utmärk att använda som bildkällor. För att få till det perfekta skalet kan du även lägga till en personlig text eller citat. Sätt igång med ditt personliga Sony Xperia Z1 skal redan nu och låt kreativiteten flöda!

Gör ditt eget Sony Xperia Z1 Compact skal

 

Gör ditt ege Sony Xperia Z1 compact skal

Hur länge tar leveransen?

När vi på GoCustomized mottagit din beställning kommer våra producenter sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Sony Xperia skal på direkten. Vi strävar alltid efter att skalet är på väg till dig inom 24 timmar efter köpet. Våra paket passar perfekt i din postlåda, vilket betyder att du inte behöver vara hemma för att ta emot din beställning. Normal leverans tid är 5-7 dagar och frakten är helt gratis!

Mer information
Bilddimensioner 540x1100
Modell Xperia Z1 Compact
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!