Sony Xperia Z2 - Desgina eget personligt hårt skal - Svart


Gör ditt eget personliga Sony Xperia Z2 skal .


Använd dina favorit bilder och citat för ett perfekt unikt skal.


Högkvalitativt material i slitstarkt svart plast.

På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget Sony Xperia Z2 skal
Designa eget Sony Xperia Z2 skal

Slitstarkt och unikt Sony Xperia Z2 skal

Har du länge letat efter det perfekta Sony Xperia Z2 skalet som både ger en super snygg utsida och ett ordentligt skydd som din telefon behöver? Då har du hittat till helt rätt ställe. Hos oss på GoCustomized hittar du allt du behöver för att göra det perfekta personliga skalet. Du kan använda dina favorit bilder från den där härliga sommardagen förra året eller varför inte en bild på ditt älskade husdjur? Mönster, texter och citat kan du även använda för att piffa upp din Sony Xperia Z2 telefon. Förutom att du kommer få en mycket unik smarttelefon, ger även detta skal ett super bra skydd mot onödiga repor och skråmor som lätt kan uppstå. Skalet är gjort av slitstark svart plast som ger din telefon bästa möjliga skydd. Grym kombo va? Du får både en orginell och personlig utsida på telefon samt ett ordentligt skydd. Så vad väntar du på? Sätt igång redan nu med att designa ditt häftigaste skal någonsin! 

Mer information
Bilddimensioner 532x1100
Modell Xperia Z2
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Hur går jag tillväga för att designa ett skal?

Att designa ett eget skal hos oss är ingen invecklad process alls. Vi på GoCustomized har nämligen utvecklat en super enkel designmodul med alla de viktigaste verktygen du behöver för att göra det perfekta Sony Xperia Z2 skalet. Ladda upp bilder direkt från din hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Hos oss är det dessutom möjligt att använda bilder från sociala medier så som Instagram och Facebook. För bästa slutresultat, bör du komma ihåg att ladda upp en bild av hög kvalitet. För att få till det lilla extra kan du öven lägga till en personligt text eller ett citat. Vi har mängder av färger och typsnitt att välja mellan!

Gör ditt eget Xperia Z2 hskal med foto

 

Gör ditt eget Sony Xperia Z2 skal

Hur går tillverkning till hos GoCustomized?

När du skickat iväg din beställning kommer våra ivriga producenter på GoCustomized direkt sätta igång med tillverkningen av ditt personliga Sony Xperia Z2 skal. Beställningen skickas inom 24 timmar efter köpet. Du behöver inte oroa dig över att vara hemma för att ta emot din beställning, eftersom våra paket rymms hur bra som helst in i din postlåda. Nämnde vi annars att vi erbjuder gratis frakt i hela Sverige?

Mer information
Bilddimensioner 532x1100
Modell Xperia Z2
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!