Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!


1. Välj din modell och färg

Så att vi kan vara säkra på att det skal som du får passar perfekt till din smartphone eller surfplatta. Dessutom kan du välja färg på ditt skal med rullgardinsmenyn längst upp till vänster på Case-Skaparen.

2. Ladda upp en bild eller en färdig design.

Det är viktigt att du laddar upp bilden med bästa möjliga upplösning. Ladda sedan upp den valda bilden eller logotypen, eller välj och vraka från de färdiga konstruktionerna. Möjliga format är: .png, .jpg, .gif (max 6 MB). Ju bättre kvalitet på bilden, desto bättre blir resultatet av ditt skal. Bilderna kan roteras, zoomas in och ut. Detta kan du göra med knapparna nedanför Case Creator.

3. Lägga till text i din design

Det finns ingen gräns för hur många bokstäver du kan ha i din design. Case-Creator erbjuder olika typsnitt, färger och teckenstorlekar. Om du vill ändra positionen eller storleken på texten, klicka på textblocket till vänster på skärmen och ändra det om så önskas. 

4. Ändra ordningen på mönster

Med musen kan du välja olika delar av din design (bild och text) och storlek, form och bestämma vinklar. När du har valt del av din design, kommer en blå ram visas runt det markerade objektet (som visas på bilden till höger). När du har valt, använder du knapparna längst ned på skärmen för att förstora, förminska, vända eller ta bort objektet. Genom detta kan du även flytta objektet till önskad plats.

Typ av skal

FAQs sök
Min kundvagn

Du har inga produkter i din varukorg.

kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!