Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Om GoCustomized.se

GoCustomized.com är ett ungt nystartat e-handelsföretag i hjärtat av Amsterdam, Nederländerna. Med våra unika och orginella produkter, fokuserar vi främst på marknaden för tillbehör. Smarttelefoner och surfplattor anses som rätt tråkiga i dagens läge. Därför vill vi ge dig möjligheten att att ge din favorit enhet mer liv och personlighet.Vi tror att vi kan avspegla din personlighet och unikhet till din favorit pryl på ett enkelt och billigt sätt.

 

Kom igen..Ge oss något nytt och spännande, tack!

Det var exakt vår tanke för några år sedan när vi kom på att vår affärsidé ska handla om att ge våra kunder möjlighet att ge sina prylar ett nytt och fräscht utseende. Det hela startade i maj 2012 med lanseringen av vår första egen utvecklade och skräddarsydda produkt: iPhone 4S skal. Skalet var ett fullständigt anpassningsbart bakskal för iPhone 4S. Detta kom att bli vårt flaggskepp och en omedelbar succé. Vi kunde redan känna smaken av seger men ville ha mer. Nu nästan 3 år, 100 skal och 30 enheter senare, utvecklas vårt företag snabbare än någonsin. Alla våra produkter har en viktig gemensam nyckel - din kreativitet. Alla våra produkter är anpassningsbara genom att använda dina egna mönster, bilder, texter och citat. Låt kreativiteten flöda! Behöver du inspiration? Ingen panik, kika in bland våra tidigare mallar och bli inspirerad. En sak är säker, du kommer ha ett super unikt och personligt skal eller tablett fodral!

 

Experter på personlig utskrift.

Vi vet alla att GoCustomized är väl uppdaterade om de senaste trenderna inom utskrift. Vi är experter på att säkerställa att de material som vi använder är i utmärkt kombination med utskriftstekniken som används.Vi ser till att det används lämplig tryckteknik till varje skal vi tillverkar. Vi lovar alltid att säkerställa det bästa resultat oberoende på vilket typ, form eller material du önskar. Vi kan därför alltid garantera ett perfekt slutresultat. Vi måste även passa på att tacka våra otroliga partners som gör allt för att varje enskilda skal ska vara speciellt för dig. Med GoCustomized förekommer inga masstillverkningar. Varje skal som produceras är mycket unikt och speciellt. Denna arbetsmoral har gett oss över 1000 omdömen med en medelpoängen på 8,3, vilket vi är mycket stolta över!

 

Och vi är inte klara ännu!

GoCustomized är alltid på gång! Vi har ett passionerat team som alltid söker efter nya unika lösningar för varje tänkbara smarttelefon eller surfplatta. Oavsett om det är ett bambu, flip, plånboksfodral för de nyaste Samsung eller iPhone-modellerna, är vi alltid ett steg före konkurrenterna. Vi testar noggrant varje ny produkt innan den blir tillgänglig för dig. Detta gör vi för att försäkra dig om att du får det bästa av det bästa och inget annat. 

 

Sedan 2016 är GoCustomized en del av Custom Concepts, ett företag som specialisera sig på automatisering av tryckprocesser och online marknadsföringlösningar.

 

Har du några tips eller frågor? Tveka inte att kontakta oss när som helst!

GoCustomized BV.
Gillis van Ledenbergstraat 108
1052VK Amsterdam

support@gocustomized.co.uk

Registrerad vid handelskammaren i Amsterdam:

Registreringsnummer: 57214336

Moms identifikationsnummerr: NL852485621B01.

RABOBANK på uppdrag av GoCustomized LTD:  4549186 (IBAN: NL75RABO0313279217, BIC RABONL2U)

 

FAQs sök
Min kundvagn

Du har inga produkter i din varukorg.

kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!