VÄLKOMMEN!

GoCustomized är ett e-handelstartup som förvandlar dina inspirationer till fysiska föremål.

VÅR BERÄTTELSE
Du designar, vi tillverkar! Vi erbjuder de bästa skräddarsydda produkterna från vår produktionanläggning i centrala Amsterdam!

- Team GoCustomized

GoCustomized är ett ungt e-handelsstartup i hjärtat av Amsterdam, Nederländerna. Vi fokusera främst på accessoarmarknaden med våra unika och originella skräddarsydda produkter. Surfplattor och smartphones har blivit allt fler men samtidigt allt tråkigare och uttryckslösa, man ser knappt skillnaden från den ena prylen till den andra. Vi har tröttnat på det och ger dig möjligheten att få något personligt och unikt på ett enkelt och billigt sätt.

Kom igen, ge mig något nytt och spännande! Det var precis vad vi tänkte 2012 när vi la grunden för vårt uppdrag att erbjuda ett enkelt sätt att ge din favoritpryl en ny och unik look. Det hela började maj 2012 när vi lanserade vår första, egentillverkade och skräddarsydda produkt: ett iPhone 4 skal. Baksidan bestod av anpassnings- och utbytbart glass för iPhone 4s. Det var vår ledande produkt som resulterade i omedelbar framgång. Det gav oss en försmak av segerruset och ville genast ha mer.

Idag, 5 år, 250 skal och 50 enheter senare, växer vi snabbare än någonsin. Alla våra produkter har en fundamental gemensam nämnare: din inspiration. Alla våra produkter kan skräddarsys med din egen design, mönster, bild, text och citat. Saknar du inspiration? Kolla i så fall på vår designerskal. En sak är säker, du kommer ha ett unikt och fräckt skal eller accessoar.

Läs mer

FÖRETAGET

En mästare av personliga trycksaker. Här på GoCustomized kan vi allt om tryckkonsten. Vi är experter på att säkerställa att materialen vi använder är perfekt lämpade för trycktekniken vi använder. Vi har förmågan att uppnå de bästa resultaten oavsett typen, formen eller materialet av skalet du önskar. Vi kan därmed säkerställa en perfekt finish.

Men för all del, tacka inte oss, tacka våra tekniker; det är dem som gör vartenda skal för just dig. Här på GoCustomized sker ingen massproduktion. Varje skal är gjort med målet att ge dig något unikt och speciellt. Denna arbetsmoral har lett till över 8000 nöjda recensioner med ett hyggligt medelvärde på 8,5. Och det är vi stolta över!

SAY HI TO OUR NEW LOGO

2020, 2021, 2022, WHAT A TIME. The world has changed in ways we never expected, and we thought it was about time to reflect on our brand, company, and values. It is time to redefine GoCustomized. To mark a new beginning, we are introducing you to our new logo. We hope you love it!

TEAMET
 • Michiel van de Plassche

  Michiel van de Plassche

  CEO & Co-founder
 • Marc Hilhorst

  Marc Hilhorst

  Managing Partner
 • Marie Larriere

  Marie Larriere

  Head of Business Operations
See The Whole Team