iPad Air 2020 & iPad Air 2022 - Designa eget Smart Skal

iPad Air 2020 & iPad Air 2022 - Designa eget Smart Skal

399,00 kr

Passar både iPad Air 2020 (4th Gen) och iPad Air 2022 (5th Gen)

Ett designat iPad Air Smart Cover är ett utmärkt val för de som vill ge sin surfplatta ett komplett, hållbart skydd. Bestående av två moduler, detta iPad Air fotoskal kan försätta din surfplatta i viloläge, eller ge stöd när du ser på video. Skapa ditt eget designade iPad Air Smart Cover med några få steg med hjälp av vårt intuitiva anpassnings verktyg, det kan inte bli enklare!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Egenskaper för våra Smart Cover
  • Passar både iPad Air 2020 (4th Gen) och iPad Air 2022 (5th Gen)
  • Skydd av skärm och chassi
  • Högupplöst design tryckt på framsidan
  • Stötdämpande
  • Anti-repor
  • Slitstarkt
  • Matt finish
Teknik

Detta anpassade Smart Cover är en produkt gjord för att skydda surfplattans skärm och chassi. Består av ett bakre lager av polerad plast och ett omslag på framsidan. Detta anpassade Smart Cover säkras på din iPad Air med magneter. Vissa av magneterna är placerade på insidan vilket omedelbart försätter surfplattan i viloläge när fodralet är stängt, så att batteriet varar längre. Smart Cover har tryck på framsidan med användning av högupplöst UV-tryck.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPad Air 2020 och 2022
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPad Air 2020 & iPad Air 2022 - Designa eget Smart Skal
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPad Air 2020 & iPad Air 2022 - Designa eget Smart Skal
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa