iPhone 11 Pro Max - Designa eget Heltäckande Tough Case

iPhone 11 Pro Max - Designa eget Heltäckande Tough Case

399,00 kr
Håller du andan varje gång du släpper din nya iPhone och ber om att den inte är trasig? Detta personliga iPhone 11 Pro Max skal sparar dina nerver. Den har inte bara ett, utan två lager för att ge maximalt möjliga skydd. Det första lagret i detta personliga iPhone 11 Pro Max skal är ett stötdämpande gummilagret och det andra är ett fullpackat plastskal, på vilket din bild trycks. Beställ din nu och skydda din nya iPhone från alla faror den står inför dagen!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Detta personliga iPhone 11 Pro Max skal är vår tough case modell, som är en av de mest skyddande skal du kan få! Det är den perfekta kombinationen av ett skyddande skal och en vacker unik design. Det hela topplagret låter dig anpassa ditt mobilskal ännu mer, eftersom bilden inte bara är tryckt på baksidan utan också på kanterna. Har du tvivel om vilken bild du ska välja? Titta igenom din telefon galleri eller till och med din Instagram för att hitta den perfekta bilden eller designen som gör dig lycklig och ladda upp den i vår användarvänliga kundanpassning! Du kan ytterligare redigera designen för din personliga iPhone 11 Pro Max skal genom att lägga till logotyper, text och effekter. Beställ din nu för att se till att din iPhone förblir säker!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPhone 11 Pro Max
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPhone 11 Pro Max - Designa eget Heltäckande Tough Case
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPhone 11 Pro Max - Designa eget Heltäckande Tough Case
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa