Gratis skärmskydd vid beställningr på över 200 kr! Lägg i kundvagn & Använd kod: FREE123

Samsung Galaxy S10 E - Designa eget Silikonskal

Review(s)

Samsung Galaxy S10 E - Designa eget Silikonskal

Skapa ett personligt Galaxy S10 E skal. Ett personligt och unikt skal skapat snabbt och enkelt. Skydd och stil med vårt anpassade silikonskal.
199,50 kr
Skapa ett personligt Galaxy S10 E skal. Ett personligt och unikt skal skapat snabbt och enkelt. Skydd och stil med vårt anpassade silikonskal.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Skapa ditt eget Galaxy S10 E skal
Har du precis köpt en ny Samsung och vill skydda den mot dina klumpiga droppar? Med detta anpassade mobilskal är det mycket mindre troligt att din telefon lider av fula eller till och med kritiska skador. Silikonskalet är tillverkad av stötdämpande material för att skydda mot stötar och repor. Vi har kommit ihåg designen av din telefon för att säkerställa att ditt skal stöder funktionaliteten på din telefon. Placera din bild eller design på baksidan av skalet och börja designa ditt helt eget personligt Galaxy S10 E skal!
Mer information
Mer information
Modell Galaxy S10 E
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit, Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: Samsung Galaxy S10 E - Designa eget Silikonskal
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy S10 E - Designa eget Silikonskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING