Samsung Galaxy S10 Plus - Designa eget Silikonskal

Review(s)

Samsung Galaxy S10 Plus - Designa eget Silikonskal

Håll fickorna lätta och telefonen trendig med ett anpassat Galaxy S10 Plus skal. Ditt enskilda foto tryckt med vårt bästa bläck! Skydda din telefon med ett anpassat mobilskal.
199,50 kr
Håll fickorna lätta och telefonen trendig med ett anpassat Galaxy S10 Plus skal. Ditt enskilda foto tryckt med vårt bästa bläck! Skydda din telefon med ett anpassat mobilskal.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.
Färgen är slut i lager


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ditt väldigt eget Galaxy S10 Plus skal
Silikonskalen för Samsung telefonerna är unika på grund av deras storlek och kvalitet. Det är det tunnaste skalet vi har att erbjuda här på GoCustomized. Den smala designen säkerställer att du fortfarande kan njuta av den naturliga designen på din Samsung medan du håller den skyddad mot repor och bucklor. Materialet är stötdämpande för att skydda mot oavsiktliga droppar. Låt inte din telefon gå utan skydd och designa ditt eget skal med dina favoritbilder och mönster. Lägg till ditt telefonskydd medan du visar din stil till resten av världen med vårt personliga Galaxy S10 Plus skal!
Mer information
Mer information
Modell Galaxy S10 PLUS
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Vit, Genomskinlig
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy S10 Plus - Designa eget Silikonskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING