Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Print på Framsidan)

Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Print på Framsidan)

269,00 kr
Skapa något unikt för din telefon. Designa ett anpassat Galaxy S21 Plus fodral med dina egna bilder och mönster. Ditt personliga plånboksfodral skapas av oss för dig.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Har du precis köpt en ny Samsung och vill skydda den mot dina klumpiga droppar? Det händer med de bästa av oss! Med detta personliga plånboksfodral är det mycket mindre troligt att din telefon lider av fula eller till och med kritiska skador. Plånboksfodralet är utformad för att bära både dina kort och din telefon. Vi har kommit ihåg designen av din telefon för att säkerställa att ditt skal stöder funktionaliteten på din telefon. Placera din bild eller design på baksidan av fodralet och börja designa ditt helt egna personliga Galaxy S21 Plus fodral!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S21 Plus
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Print på Framsidan)
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Print på Framsidan)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa