Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Heltäckande Print)

Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Heltäckande Print)

349,00 kr
Skapa ditt eget personifierade Samsung Galaxy S21 Plus fodral. Din favoritdesign utskriven på ett personifierat telefonfodral. Det funktionellaste fodralet som kombinerar ett telefonfodral och en plånbok.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Vårt personifierade Samsung Galaxy S21 Plus fodral erbjuder det bästa skyddet du kan ge till din mobil. Med det anpassade plånboksfodralet har du både din smarttelefon och dina viktiga kort på samma ställe. På insidan av fodralet finns det skåror för dina kort och till och med rum för kontanter. För designen av ditt personifierade Samsung S21 Plus fodral kan du välja din favoritbild eller design. Om du vill, kan du utöver det också lägga till en text eller ett viktigt datum. Vår anpassare erbjuder många olika funktioner så att du kan justera din bild och redigera den tills den ser precis ut som önskat. På GoCustomized använder vi material av hög kvalitet för att säkerställa att du får ett väldigt tåligt fodral så att ditt telefonfodral och din smarttelefon hålls i gott skick under en riktigt lång tid.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S21 Plus
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Heltäckande
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Heltäckande Print)
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S21 Plus - Designa eget Plånboksfodral (Heltäckande Print)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa