Samsung Galaxy S21 Ultra - Designa eget Heltäckande Tough Case

Samsung Galaxy S21 Ultra - Designa eget Heltäckande Tough Case

399,00 kr
Orolig att din Samsung Galaxy S21 Ultra kommer att skadas? Hos GoCustomized ser vi till att din telefon är benägen att spricka. Vårt anpassade Galaxy S21 Ultra skal är slitstark och gör att din Samsung Galaxy S21 Ultra är repasäker och hållbar i alla situationer. Vi tar våra tjänster ett steg längre så att du kan lägga till din favoritbild till din Custom Galaxy S21 Ultra mobilskal. Vårt anpassade Galaxy S21 Ultra skal är också den perfekta gåvan till dina älskade.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Vi gör det enkelt att få dig via vår kundanpassare. Ladda bara upp din favoritbild från din facebook, Instagram eller dator och justera den storlek du vill ha, låt resten stå till oss så skickar vi ett kundanpassat Galaxy S21 Ultra skal av hög kvalitet till dig. Om du sitter fast och försöker hitta rätt bild för din anpassade etui Samsung S21 Ultra, tillhandahåller vi snygga mallar, som kommer att göra din anpassade Galaxy S21 Ultra mobilskal till det perfekta komplementet till alla kläder som du bestämmer dig för att rocka för dagen! Vi ger dig snabb frakt, det är viktigt att skydda din mobil så snart som möjligt. Vi erbjuder dessutom bra kundservice.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S21 Ultra
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S21 Ultra - Designa eget Heltäckande Tough Case
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S21 Ultra - Designa eget Heltäckande Tough Case
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa