Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

iPad Mini 1, 2 & 3 - Designa ditt eget Smart skal eller Smart fodral - med foto, logotyp eller text

Gör ditt egna personliga iPad mini smart fodral .

Funkar som ett utmärk skydd samt stativ för din iPad.

För mer skydd kan du välja ett valfritt bakskal till din iPad.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 329,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Vad är ett Smart skal och ett Smart fodral?

Smart skalet är ett fodral som kan göras för olika iPad versioner hos GoCustomized. Det som är specieltl för detta skal är att du kan designa det helt i egen smak, och på så sätt göra din iPad Mini mer personlig och unik. Skalet ger även ett perfekt skydd åt din iPad mini från repor och bucklor. Dessutom innehåller även Smart skalet några extra praktiska funktioner som gör användningen av din iPad mini ännu mer effektiv. När luckan är stängd aktiveras automatiskt "sov" funktionen på din iPad mini. Dena funktion hjälper dig att spara ström när du inte använder enheten. Smart skalet kan även vikas för att fungera som ett stativ för din iPad mini. Det här är bland annat praktiskt när du behöver resa och vill titta på en film eller hålla en snabb företagspresentation utanför ditt kontor. Du har möjlighet att kombinera ditt Smart skal med ett smart fodral. Ett smart skal är gjort av en hårdplast som kan kombineras med ett Smart fodral för att skapa en fullständig skyddskåpa för din iPad mini.

Hur designar jag mitt eget iPad mini smart skal?

Designa ditt eget iPad mini Smart skal genom att använda vår super enkla designmodul. Där hittar du alla de viktigaste funktionerna för att kunna göra det perfekta iPad mini skalet. Börja med att ladda upp en av dina favoritbilder, mönster eller färdiga design modeller direkt från din dator, surfplatta eller smarttelefon. Bilder från Facebook och Instagram går även bra att använda. Ju högre upplöst bild, detso bättre slutresultat. Det är något du bör komma ihåg när du laddar upp bilder. När du laddat upp den önskade bilden, kan du redigera, flytta och ändra storleken på bilden så mycket du vill. Glöm inte att du kan lägga till en personlig text för att få till det perfekta skalet. Det finns massor av olika typsnitt och färger att välja mellan.

Hur använder jag mitt iPad mini smart skal?

Du ansluter ditt Smart skal till din iPad mini, genom att använda magneten som finns på sidan av locket och fäster den vid sidan på din iPad mini. Du kan och vika locket bakom din iPad mini och använda det som ett stativ som på bilden till vänster. Lägg till ett smart skal till ditt Smart fodral för att ge din iPad mini fullt skydd!

Skriv din egen recension

Du recenserar: iPad Mini 1, 2 & 3 - Designa ditt eget Smart skal eller Smart fodral - med foto, logotyp eller text

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Tillgängliga färger Genomskinlig
Modell iPad Mini 1/2/3 (retina)
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!