iPad Mini 1/2/3 - Personifierat Smart Cover

iPad Mini 1/2/3 - Personifierat Smart Cover

399,00 kr
Skydda din iPads skärm med ett vackert personligt smart cover skydd till iPad Mini 1, 2 eller 3. Kan användas som skydd och multifunktionellt stativ. Bakfodralet ingår med denna produkt. Skalet är kompatibel för att arbeta med det personliga smart cover skyddet.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Smart covern är ett frontskydd för olika iPad-versioner från GoCustomized. Du kan utforma framsidan av detta omslag som du vill. Det hjälper till att skydda din iPad Mini 1, iPad Mini 2 eller iPad Mini 3 från repor och bucklor och lägger till en unik stil till din enhet. Dessutom har Smart Covern några extra praktiska funktioner som gör användningen av din iPad Mini ännu mer effektiv och praktisk. När frontluckan är stängd aktiverar den automatiska sov funktionen på din iPad Mini. Detta gör att du sparar så mycket batteri som möjligt när du inte använder enheten. Den personliga Smart Cover iPad Mini kan också vikas för att fungera som ett stativ för din iPad. Det här är praktiskt när du behöver resa och skulle vilja titta på en film eller ha en snabb företagspresentation. Du har möjlighet att kombinera ditt smart cover med ett smart case. Ett smart case är en hårdplastskal som kan kombineras med smart covern för att helt skydda alla sidor på din enhet (ytterligare produkt som ska läggas i kundvagnen).

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPad Mini 1/2/3 (retina)
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPad Mini 1/2/3 - Personifierat Smart Cover
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPad Mini 1/2/3 - Personifierat Smart Cover
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa