iPhone & iPod

Artiklarna 1-24 av totalt 162

Fallande ordning
per sida

Designa ditt eget iPhone skal

Letar du efter ett unikt och personligt mobilskal? Då har vi lösniningen för dig. Gocustomized hjälper dig designa ditt eget smartphone skal. Använd dina favorit bilder, texter eller citat för att skapa en unik design för att göra en uppiggande förändring till din smartphone. Vi erbjuder ett stort utbud av olika typer av skal så som hårda skal, mjuka skal, flip skal och plånboksfodral. Varje skal är speciellt utvalda för att användas som en perfekt bas för ditt personliga mobilskal. Välj en av följande modeller nedan för att komma igång. Använd menyn till vänster för att filtrera på lämpligt sätt.
Gör din personligt skal: iPhone 14 & 14 Plus, iPhone 14 Pro & 14 Pro Max, iPhone 13 & 13 Mini, iPhone 13 Pro & 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone SE, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XR, iPhone X

Artiklarna 1-24 av totalt 162

Fallande ordning
per sida
Letar du efter en pryl som helt ändrar utseendet och känslan på din telefon? Då har du kommit till rätt ställe. Designa ditt egna skal här på GoCustomized.com. Vi har ett brett urval av skal som kan användas som bas för att designa ditt eget skal. Ett personligt smartphone skal är det perfekta sättet för din mobiltelefon att sticka ut ur mängden. Är du trött på tråkiga, opersonliga och färglösa skal till din telefon? Det är vi också, därför vill vi göra en förändring. Vi är experter på hög kvalitet och exakta utskrifter när det gäller mobilskal. För detta behöver du endast ge oss en bild av bra kvalitet eller design och vi garanterar dig ett högklassig resultat. Möjligheterna är oändliga, en härlig bild, ett fotokollage, en inspirerande text eller ett roligt skämt du hörde förra veckan... Nästan allt går för att designa det perfekta personliga mobilskalet som passar just dig. Var inte sparsam, överraska en vän eller kär familjemedlem! Skriv ut ett foto på dig och din mamma, för att påminna henne om hur mycket du älskar henne! Eller varför inte en bild från den där grymma festivalen du och dina polare var på och som får dig att rysa varje gång du tänker på den.Förutom att det är lätt att göra ditt eget smartphone skal, kan du också välja bland färdigt designade mönster som våra unga talangfulla kontnärer gjort. Gocustomized har noggrant valt ut dessa konstnär, var och en av dessa ger sin egen unika och fascinerande touch till din annars tråkiga iPhone. Så vad väntar du på? Sätt igång och designa ditt eget skal redan nu!