Motorola Moto G (2nd Gen) - Designa ditt eget hårda skal - Svart eller vit

Motorola Moto G (2nd Gen) - Designa ditt eget hårda skal - Svart eller vit

129,00 kr
Gör ett personligt Motorola Moto G skal. Använd dina favorit bilder och citat för att få till det perfekta skalet. Skalet är gjord av slittålig hård plast och ger ett utmärkt skydd.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Känner du för ett mer personligt och unikt skal? Då har du hittat till rätt ställe. Vi ger dig möjligheten på GoCustomized att designa ditt helt egna och personliga Motorola Moto G skal. Hos oss är det du som är konstnären och har händerna fria att designa helt vad du vill. Förutom att du kommer få ett av de mest unika skalen i stan ger även detta skydd ett ordentligt skydd mot onödiga repor och skråmor som kan uppstå. Skalet är gjort av slitstark plast som är perfekt material för din design. Din design kommer skrivas ut på bakskalet i reptålig bläck så att den ska hålla så länge som möjligt.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Moto G 2nd Gen
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Motorola Moto G (2nd Gen) - Designa ditt eget hårda skal - Svart eller vit
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Motorola Moto G (2nd Gen) - Designa ditt eget hårda skal - Svart eller vit
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa