iPad 2018 - Designa eget Smart Skal

iPad 2018 - Designa eget Smart Skal

399,00 kr
Designa ditt personliga iPad 2018 fodral. Din favoritbild på Smart Covern. Den perfekta kombinationen med både skydd och stil. Bakfodralet ingår med denna produkt.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Är du en av dom som använder sin iPad 2018 för nästan allting? För läsning, spela spel, kontrollera e-post och surfa på webben? Och allt detta i farten? Då är en iPad 2018 Smart Cover från GoCustomized precis vad du behöver för att hålla enheten i toppskick. Detta personifierade iPad 2018 fodral skyddar din iPad-skärm från stötar och repor samtidigt som det ger den ett unikt utseende. Detta Smart Cover fästes på din iPad med hjälp av magneter. Det finns en annan magnet placerad på insidan av framsidan som omedelbart sätter din iPad 2018 i viloläge när Smart Covern är stängd. Dessutom är Smart Covern vikbar så att det kan användas som en ställning vilket kommer att vara fördelaktigt då du arbetar på din iPad eller också bara för att se på en trevlig film.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPad 2018
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPad 2018 - Designa eget Smart Skal
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPad 2018 - Designa eget Smart Skal
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa