iPhone Xs Max - Personligt Plånboksfodral (Fulltryckt)

iPhone Xs Max - Personligt Plånboksfodral (Fulltryckt)

349,00 kr
Ett plånboksfodral med egna foton och mönster som dekorerar framsidan och baksidan. Skapa ett anpassat iPhone Xs Max fodral för ett elegant utseende och lagring för dina dagliga väsentligheter. Ett fantastiskt utseende och bra telefonskydd designad av dig och gjort av oss.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
iPhone Xs Max personliga plånboksfodral är den perfekta skal typen för någon som gillar ett professionellt utseende med en organisatorisk känsla. Det är inte bara möjligt att fullt ut skriva ut ditt valda foto eller design på utsidan av väskan, men insidan ger också utrymme för att hålla viktiga kort och kontanter. Bortsett från de uppenbara fördelarna, erbjuder en plånboksfodral ett bra skydd eftersom det sveper runt din mobil. Detta innebär att din skärm är mindre benägna att ta repor i en väska och klarar av att hantera droppar bättre än smalare skal. Få det bästa i skydd och organisation, tryckt med en design du kommer att älska.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPhone XS Max
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Heltäckande
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPhone Xs Max - Personligt Plånboksfodral (Fulltryckt)
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPhone Xs Max - Personligt Plånboksfodral (Fulltryckt)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa