Gratis skärmskydd vid beställningr på över 200 kr! Lägg i kundvagn & Använd kod: FREE123

iPhone Xs - Personligt Tough Case

Review(s)

iPhone Xs - Personligt Tough Case

Dina favoritfoton och mönster tryckt på ett hårt skal. Skydda din mobil med ett anpassat hårt skal för maximalt skydd och ett personligt utseende. Designa ditt eget iPhone XS skal och skicka det direkt till dig.
329,50 kr
Dina favoritfoton och mönster tryckt på ett hårt skal. Skydda din mobil med ett anpassat hårt skal för maximalt skydd och ett personligt utseende. Designa ditt eget iPhone XS skal och skicka det direkt till dig.
329,50 kr
329,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 6 arbetsdagar.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Ditt favoritfoto på ett personligt iPhone Xs skal.
Använd dina favorit semesterfoton, bilder på din familj eller bilder av din söta hund för att göra ett snyggt mobilskal. Det är ditt skal så du bestämmer hur det ser ut, vi skriver ut det och skickar det till dig. Detta hårda fodral är tillverkat av ett mjukt gummihölje för stötdämpning och ett hårdare yttre fodral som skyddar mobilen mot bucklor och repor. Din telefon kommer att kännas lite större, men det är alltid bättre än en sprucken skärm. Skydda din mobil och få ett bra skal. Förnjut dig inte för mindre. Beställ ditt egna iPhone XS-skal nu.
Mer information
Mer information
Modell iPhone XS
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast, Silikon
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension
Efter en genomgång av: iPhone Xs - Personligt Tough Case
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: iPhone Xs - Personligt Tough Case

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING