Sony Xperia M4 Aqua - Designa ditt egna personliga hårda skal - Svart


Gör ditt personliga unika Sony Xperia M4 Aqua skal.


Använd dina favorit bilder mönster för det perfekta skalet.


En klassisk och stilren svart färg.

På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör ditt eget Sony Xperia M4 Aqua skal
Designa eget Sony Xperia M4 Aqua skal

Ett eget unikt Xperia M4 Aqua skal

Nu erbjuder vi även ett personligt skal för den nya XPeria M4 Aqua modellen. Med våra  högkvalitativa tillverkningsmetoder kommer din personliga design se minst sagt strålande ut på ditt bakskal. Välja bland dina favorit bilder, mönster, texter och logotyper, för att få ihop det perfekta skalet för just dig. Din design skrivs ut direkt på ditt bakskal i reptlig bläck, för att du ska kunna njuta av din design så länge som möjligt. Förutom att du du kommer få ett skal alla suktar efter ger även detta skal ett perfekt skydd mot yttre skador, så som repor och skårmor. 

Mer information
Bilddimensioner 502x1100
Modell Xperia M4 Aqua
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej

 

Snabb och enkel designmodul 

Det krävs inte mycket innan du är klar att beställa hem ditt personliga Xperia M4 Aqua skal. I vår egna design modul hittar du de viktigaste verktygen du behöver för att göra ditt eget dröm skal. Här kan du snabbt och enkelt ladda upp dina bilder, redigera och justera din bild hur mycket du vill för att den ska sitta som en smäck på ditt bakskal. Förutom bilder kan du även lägga till en personlig text för att få till det lilla extra. Om du inte är helt säker på vilken bild du vill använda dig, kan du alltid ta en titt på våra färdiga mönstermallar som våra professionella designers gjort. Glöm inte att kika in vårt Instagram och Pinterest konto för mer inspiration!  

Gör ditt eget Sony Xperia M4 Aqua skal med foto

 

Gör ditt eget Sony Xperia M4 Aqua skal

Hur länge tar själva beställningen?

Vårt produktions team strävar naturligvis alltid efter att tillverka ditt Xperia M4 Aqua skal så fort som möjligt. Vi strävar efter att skicka iväg ditt skal inom 24 timmar och därefter är leveranstiden vanligtvis 5-7 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid snabb och helt gratis frakt i hela Sverige! Om det är något annat du funderar på angående din beställning eller leverans får du gärna kontakta vår kundservice på följande address: support@gocustomized.se för närmare information.

Mer information
Bilddimensioner 502x1100
Modell Xperia M4 Aqua
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart
Ytterligare info: Nej
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!