Sony Xperia Z3 - Designa ditt eget hårda skal med foto

Sony Xperia Z3 - Designa ditt eget hårda skal med foto

0,00 kr
Gör ditt eget Sony Xperia Z3 skal. Mycket elegant i färgerna svart och vit, gjort i hårt plast. Med din egna design på baksidan av skalet.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Detaljer
Med ett hårt fodral för din Xperia Z3, är din telefon väl skyddad mot irriterande repor och bucklor som kan uppstå. Din Sony Xperia Z3 kommer att bevaras som ny för en längre tid. Skalet består av slitstark plast som skyddar sidorna och baksidan av telefonen. Dyra reparationer som tar flera dagar kan på detta sätt undvikas. För att inte minska din Sony Xperia Z3 flexibilitet, har flera öppningar gjorts på skalet, så att du fortfarande kan nå alla knappar och förlorar på så sätt inte någon funktionalitet.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Xperia Z3
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Sony Xperia Z3 - Designa ditt eget hårda skal med foto
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Sony Xperia Z3 - Designa ditt eget hårda skal med foto
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa