Xiaomi Redmi Note 11 Pro - Designa eget Silikon Skal

Xiaomi Redmi Note 11 Pro - Designa eget Silikon Skal

229,00 kr
Våra mjuka skal är gjorda av högkvalitativ silikon som är en av de bäst skyddande och lättaste materialen för ett telefonskal. Den tidlösa skaltypen har en härlig känsla och ett bra grepp så den kommer hjälpa mot de oundvikliga tappen. Om du letar efter ett långvarigt skal utan att kompromissa med formen på din telefon, kan du designa eget skal för Xiaomi Redmi Note 11 Pro, vilket är det bästa valet. Tack vare dess unika egenskaper är denna bästsäljare alltid en succé.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer

Vårt silikonskal har följande egenskaper

  • Allroundskydd
  • Lätt i vikt
  • Stötdämpande
  • Anti-repor
  • Design tryckt på baksidan
  • Trådlös laddning är möjlig
  • Kompatibel med våra skärmskydd

Så använder man det

Vårt silikonskal är skräddarsytt för din enhet så det kommer passa perfekt. Tack vare dess flexibilitet, kan du sätta i din telefon på bara några sekunder. Alla knappar, kamera och laddningsportar kommer fortfarande vara tillgängliga, men även skyddade. Knapparna är även täckta av skalet för att undvika repor, men det kommer inte att kompromissa med telefonens användbarhet.

Om du vill designa eget skal för Xiaomi Redmi Note 11 Pro och hålla det fläckfritt, kan du rengöra det med lite neutral tvål och vatten, och torka det med en torr trasa. Detta kommer hjälpa till att hålla ditt skal enastående fint under en längre tid!

Vår teknologi

Vi tar kvalitet på allvar och det är därför vi producerar alla våra skal på plats, vilket innebär att vi kan skicka ut beställningar på nolltid! Vårt team med tryckspecialister tittar alltid på detaljerna för att säkerställa att ditt skal blir perfekt. Tryck på mjuka skal görs på baksidan med användning av den bästa tryckteknologin, vilket gör att dina foton håller längre och att man undviker att bilder tynar bort vid daglig användning.

Ladda upp din design eller välj en av våra förhandsgjorda designer och designa eget skal för Xiaomi Redmi Note 11 Pro idag!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Redmi Note 11 Pro
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Silikon
Efterbehandling Glansig, Matt, Repfri
Skriv din egen recension
Du recenserar:Xiaomi Redmi Note 11 Pro - Designa eget Silikon Skal
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Xiaomi Redmi Note 11 Pro - Designa eget Silikon Skal
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa