Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

Samsung Galaxy S7 Edge - Hard Case Handyhülle Selbst Gestalten

Ett stiligt hårt skal för en stilig telefon. Den perfekta matchningen!

Hitta en bild du älskar och låt den tryckas på baksidan.

Ibland finns det inget bättre än att skapa ditt eget personliga skal.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 149,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Din Samsung Galaxy S7 Edge förtjänar det bästa skyddet.

Har du någonsin tappat greppet om din telefon? Vi på GoCustomized är inte fans av detta. Idag har de flesta smartphone en stilren och avskalad design, men de är desto lättare att tappa ur händerna. Därför är risken att skada din telefon mycket större nuförtiden. Det innebär att din splitternya Samsung Galaxy S7 Edge behöver ett starkt skydd som både håller stilen och behåller telefonens nya skick. Telefonens skärm överlappar kanterna, vilket gör den extra smal. Ett hårt skal för din Samsung Galaxy S7 Edge skyddar inte bara baksidan, men även sidorna på din telefon. Dessutom hindras inte åtkomsten av kontroller eller kontakter tack vare de välplacerade öppningarna, så du kan enkelt ladda din telefon eller lyssna på musik utan krångel.

Skapa en design du är stolt över.

Med vår lättanvända designmodul är det busenkelt att designa ditt eget mobilskal. Det är inte bara enkelt, utan även skoj! Du är huvuddesignern, vår uppgift är att trycka skalet! Kanske har du redan din egen design som du alltid velat visa upp. Använd den i så fall för ditt mobilskal! Med vår designmodul kan du ladda upp vilken bild som helst, oavsett om den finns på din dator eller på någon av dina Instagram eller Facebook samlingar. Det finns inga gränser för vad du kan göra med ditt Samsung Galaxy S7 Edge hårda skal. Är du inte ute efter Galaxy S7 Edge, utan Samsung Galaxy S7? Du kan beställa dem här!

Ge din telefon ett unikt utseende.

Samsung Galaxy S7 Edge är definitivt en imponerande enhet, men ett skal med din egen personliga design ger den utseendet den verkligen förtjänar. En bra design gör inte bara din telefon unik, den ger telefonen även nödvändigt skydd! Därför ska du inte vänta med att skapa ditt eget personliga skal. Vi trycker väldigt snabbt med ett högkvalitativt bläck på antingen ett svart, vitt eller genomskinligt skal. Frakten är snabb och säker. Om du har några frågor eller kommentarer, lämna ett meddelande till vårt supportteam så svarar de med detsamma!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Samsung Galaxy S7 Edge - Hard Case Handyhülle Selbst Gestalten

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Tillgängliga färger Genomskinlig, Svart
Modell Galaxy S7 Edge
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!