Samsung Galaxy S7 Edge - Designa ditt eget hårda skal

Samsung Galaxy S7 Edge - Designa ditt eget hårda skal

129,00 kr
Ett stiligt hårt skal för en stilig telefon. Den perfekta matchningen! Hitta en bild du älskar och låt den tryckas på baksidan. Ibland finns det inget bättre än att skapa ditt eget personliga skal.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Har du någonsin tappat greppet om din telefon? Vi på GoCustomized är inte fans av detta. Idag har de flesta smartphone en stilren och avskalad design, men de är desto lättare att tappa ur händerna. Därför är risken att skada din telefon mycket större nuförtiden. Det innebär att din splitternya Samsung Galaxy S7 Edge behöver ett starkt skydd som både håller stilen och behåller telefonens nya skick. Telefonens skärm överlappar kanterna, vilket gör den extra smal. Ett hårt skal för din Samsung Galaxy S7 Edge skyddar inte bara baksidan, men även sidorna på din telefon. Dessutom hindras inte åtkomsten av kontroller eller kontakter tack vare de välplacerade öppningarna, så du kan enkelt ladda din telefon eller lyssna på musik utan krångel.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S7 Edge
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S7 Edge - Designa ditt eget hårda skal
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S7 Edge - Designa ditt eget hårda skal
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa