Samsung

Artiklarna 1-24 av totalt 144

Fallande ordning
per sida

Designa eget Samsung skal

Gör ett unikt Samsung skal med komplett design enligt dina egna idéer. Det låter rätt bra va? Vi på Gocustomized.com är experter när det gäller personliga mobilskal. Även om vi är experter, kräver vi såklart inte det samma av dig. Vi är här för att hjälpa dig och har därför gjort en förenklad designprocess med 3 enkla steg så att du kan designa ditt egna Samsung skal helt själv. Steg 1: Leta upp vilken modell du vill trycka din bild på. Steg 2: Med hjälp av vår designmodul kan du lätt välja vilken bild du vill ladda upp. Du kan använda dig av allt från bilder, foton eller en logotyp för att göra ditt eget personliga skal. Steg 3: Lägg till en text eller ett citat för att få till det lilla extra. Till exempel kan du använda dig av den fras som din bror alltid bruka säga till dig eller ett motiverande citat, som ger dig extra energi i vardagen. Kom ihåg att allt är möjligt och du kan designa ditt egna unika skal på Gocustomized helt enligt dina egna önskemål. Inspireras och låt kreativiteten flöda!
Gör din personligt skal: Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy S9, Galaxy S8, Galaxy S7, Galaxy A

Artiklarna 1-24 av totalt 144

Fallande ordning
per sida
Ditt personliga smartphone skal är inte endast en snygg detalj, utan spelar även en viktig roll för att skydda din dyrbara telefon. Alla älskar vi vår smarttelefon och dör smått inombords när vi ser en repa eller buckla på telefonen. Våra unika skal är vackra och ger dig ett lugn i själen när du vet att telefonen är i säkra händer. Varje typ av skal har sin egna unika design och levererar alla en hög skyddsnivå. Får din älskade telefon utstå dagligt slitage och är allt som oftast i anvädning? I detta fall skulle vi på GoCustomized.com rekommendera det hårda Samsung skalet för dig. Det hårda skalet är mycket lätt och har en extra hård belagd plastyta som är utformad för optimalt skydd och utskriftsfunktioner. Eller litar du kanske mer på en telefon i mjukt silikon? I sådana fall är det mjuka Samsung skalet det optimala skalet för dig. Kika in på vår hemsida för att hitta det perfekta skalet för just dig. Om du inte har en en Samsung telefon, men fortfarande är mycket intresserad av ett personligt skal, kan du titta igenom menyn till vänster för att filtrera och hitta telefon modellen du har. Designa ditt eget personliga mobilskal snabbt och enkelt, så vad väntar du på? Sätt igång och designa ditt personliga Samsung skal redan idag! Nämnde vi att det är gratis frakt i hela Europa?