Samsung Galaxy S7 - Designa eget Träskal

Bli först med att recensera denna produkt

Samsung Galaxy S7 - Designa eget Träskal

Designa ett unikt mobilskal av trä. Tillverkad av bambu i kombination med en polerad plast. Skapa ett unikt Samsung Galaxy S7 skal.
199,50 kr
Designa ett unikt mobilskal av trä. Tillverkad av bambu i kombination med en polerad plast. Skapa ett unikt Samsung Galaxy S7 skal.
199,50 kr
199,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Ett träskal är en blickfång!
Vem förväntar sig ett mobilskal av trä? Trä är ett mycket tillförlitligt material och därför extremt lämpligt för att skydda din telefon. Det robusta utseendet i trä ger din telefon en cool look och gör din mobil till en absolut blickfång. Skyddet öppnas så att du enkelt kan använda enhetens knappar på din mobil.
Mer information
Mer information
Modell Galaxy S7
Typ av utskrift Semi-genomskinlig, Högupplöst, UV tryck, Bak tryck
Material Bambu, Polerad plast
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Brun
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy S7 - Designa eget Träskal

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING