Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

iPhone 5(S) & SE - Designa eget personligt plånboksfodral - Svart

Gör ditt egna iPhone 5(S) plånboksfodral.

Dina favorit bilder är tryckta direkt på fodralet.

Två behändiga kort fickor för ditt kreditkort och ID.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 199,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Ett plånboksfodral från GoCustomized!

Hos oss på GoCustomized har du möjlighet att designa ditt plånboksfodral helt hur du vill. Använd några av dina favoritbilder, foton, citat eller färdiga mönster mallar. Allt du behöver göra är att trycka på "Starta nu" -knappen och låt det roliga börja. Vi har utformat en super enkel designmodul där du hittar allt du behöver för att göra de perfekta plånboksfodralet för din iPhone 5 (S) telefon. Använd verktygen i designmodulen för att designa ditt personliga iPhone 5 plånboksfodral. Plånboken är tillverkat av läder i högkvalitet och framsidan har utformats speciellt för din personliga design som skrivs ut där. Tack vare vår erfarenhet kan vi alltid säkerställa en hög kvalitet med skarpa tryck. Allt vi kräver är att du använder en högupplöst bild i bra kvaliet så att vi kan ge dig det absolut bästa slutresultatet.

Hur designar jag mitt fodral?

I designmodulen kan du välja vilken bas färg du vill använda till ditt iPhone 5 plånboksfodral. Just nu har vi bara en svart läder variant tillgänglig för iPhone 5 telefoner. Med vår designmodul har du möjlighet att ladda upp ett foto antingen från din egen hårddisk, surfplatta eller smarttelefon. Du kan dessutom ladda upp bilder från ditt Facebook eller Instagram konto. När du laddat upp ditt foto kan du ändra storlek och redigera bilden så mycket du vill. Glöm inte att du lätt kan lägga till ett citat eller liten text i vår designmodul. Det finns gott om typsnitt och färger att välja mellan! Meer informatie.

Hur tillverkas mitt plånboksfodral?

Samtliga skal tillverkas enskilt av våra specialister. Vi kan garantera att vi endast använder de bästa materialen för att göra ditt plånboksfodral till din iPhone 5 eller 5S telefon. Framsidan av plånboken är tillverkat av ett speciellt material som är en perfekt yta för din personliga design. När fodralet har tillverkats, packas och skickas det inom 24 timmar efter köpet.

Skriv din egen recension

Du recenserar: iPhone 5(S) & SE - Designa eget personligt plånboksfodral - Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Tillgängliga färger Svart, Vit
Modell iPhone 5(S) och SE
Material Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!