iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget personliga plånboksfodral - Heltäckande

iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget personliga plånboksfodral - Heltäckande

349,00 kr
Gör ditt eget eget iPhone 6 & 6S plånboksfodral. Högkvalitativt tryck på hela ditt skal. En behändig ficka för ditt kreditkort.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Äntligen är luren vi alla väntat på ute på marknaden. En sprillans ny iPhone 6 (S) telefon behöver naturligtvis ordentligt med skydd för att den inte ska attackeras av repor och skråmor på direkten. Därför vill vi på GoCustomized erbjuda dig ett behändigt personligt plånboksfodral som både ger dig ett heltäckande skydd, samt ett minst sagt unikt utseende. Detta plånboksfodral innehåller en behändig ficka, perfekt förvaring för ditt kreditkort. Den senaste iPhone 6 (S) telefonen är en aning högre och bredare, samt en millimeter tunnare i jämförelse med föregångaren iPhone 5S. En nyhet med detta plånboksfodral är även att din design kommer tryckas på hela ditt skal. Inte endast på framskalet så som tidigare. Detta för att du ska kunna njuta av din personliga design till max!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell iPhone 6 och 6S
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Heltäckande
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget personliga plånboksfodral - Heltäckande
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget personliga plånboksfodral - Heltäckande
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa