Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget personliga plånboksfodral - Heltäckande

Gör ditt eget eget iPhone 6 & 6S plånboksfodral.

Högkvalitativt tryck på hela ditt skal.

En behändig ficka för ditt kreditkort.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 249,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Ett unikt plånboksfodral till din sprillans nya iPhone 6 (S)

Äntligen är luren vi alla väntat på ute på marknaden. En sprillans ny iPhone 6 (S) telefon behöver naturligtvis ordentligt med skydd för att den inte ska attackeras av repor och skråmor på direkten. Därför vill vi på GoCustomized erbjuda dig ett behändigt personligt plånboksfodral som både ger dig ett heltäckande skydd, samt ett minst sagt unikt utseende. Detta plånboksfodral innehåller en behändig ficka, perfekt förvaring för ditt kreditkort. Den senaste iPhone 6 (S) telefonen är en aning högre och bredare, samt en millimeter tunnare i jämförelse med föregångaren iPhone 5S. En nyhet med detta plånboksfodral är även att din design kommer tryckas på hela ditt skal. Inte endast på framskalet så som tidigare. Detta för att du ska kunna njuta av din personliga design till max!

Klar på endast några minuter

Det tar inte många minuter innan du är klar att beställa hem ditt personliga iPhone 6 (S) skal. Med hjälp av vår desingmodul har vi gjort design processen så enkel som möjlig för dig. Här kan du enkelt ladda upp din bild från din hårddisk eller surfplatta, du har även möjlighet att använda bilder direkt från sociala medier så som Instagram och Facebook. Kom dock ihåg att använda bilder i så hög kvalitet som möjligt , för bäst slutresultat. Om du inte är helt säker på vilken bild du vill använda dig av, kan du alltid ta en titt på våra färdiga mönstermallar våra professionella designers gjort. En sprillans ny modell som iPhone 6 (S) kräver minst sagt ett ordentligt skydd, och varför inte skydda den med ett unikt plånboksfodral. För ett ultimat skydd för både fram- och baksidan.

Hur är mitt plånboksfodral tillverkat?

Den senaste modellen av iPhone 6 (S) innehåller även en betydligt längre batteritid vilket gör det lättare för dig att spela spel, surfa, kika in ditt instagram konto precis när du vill utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Vårt snabba och effektiva produktions team strävar alltid efter att tillverka ditt skal inom 24 timmar. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar och frakten är helt gratis i hela Sverige! Om det är något annat du funderar över får du gärna kontakta vår kundservice på följande address: support@gocustomized.se. för närmare information!

Skriv din egen recension

Du recenserar: iPhone 6 & 6S - Designa ditt eget personliga plånboksfodral - Heltäckande

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Heltäckande
Tillgängliga färger Grå, Vit
Modell iPhone 6 och 6S
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!