iPhone 8 - Personifierat Tough Case (Runttryckt)

Review(s)

iPhone 8 - Personifierat Tough Case (Runttryckt)

Skapa ett anpassat iPhone 8 Plus skal. Ditt eget foto på hela skalet. Det bästa skyddet för din smartphone.
329,50 kr
Skapa ett anpassat iPhone 8 Plus skal. Ditt eget foto på hela skalet. Det bästa skyddet för din smartphone.
329,50 kr
329,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Ett unikt anpassat skal för att skydda din iPhone
Är du klantig och släpper du alltid telefonen och behöver lite extra skyddande försäkring. Med GoCustomized kan du nu designa ett anpassat iPhone 8 skal som ger telefonen ett stabilt skydd för livets oväntade ögonblick. Det tuffa fodralet till iPhone 8 har extra silikon förstärkning. Silikoninsatsen i det hårda fodralet gör att din iPhone 8 kan falla med självförtroende. Naturligtvis är det skydd som skyddas inte på bekostnad av funktionaliteten hos din iPhone. Det anpassade hårda fodralet har utskärningar för kamerans och enhetsknapparna, så du behöver inte ändra hur du använder din iPhone 8.
Mer information
Mer information
Modell iPhone 8
Typ av utskrift Högupplöst, Sublimatie tryck, Heltäckande
Material Polerad plast
Efterbehandling Glansig, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: iPhone 8 - Personifierat Tough Case (Runttryckt)

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING