iPhone X - Personifierat Plånboksfodral (Fulltryckt)

Review(s)

iPhone X - Personifierat Plånboksfodral (Fulltryckt)

Skydda din iPhone X med ett unikt plånboksfodral. Ett anpassat iPhone X fodral med din favoritbild. Ett multifunktionellt fodral med luckor för kort och kontanter på insidan.
299,50 kr
Skydda din iPhone X med ett unikt plånboksfodral. Ett anpassat iPhone X fodral med din favoritbild. Ett multifunktionellt fodral med luckor för kort och kontanter på insidan.
299,50 kr
299,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Designa ditt eget iPhone X plånboksfodral.
Detta anpassade iPhone X fodral erbjuder dig allt i ett. Det skyddar din mobiltelefon mot stötar och repor och har plats för att spara dina pengar och viktiga kreditkort samtidigt. Tack vare plånboksfodralet glömmer du aldrig din telefon eller plånbok hemma igen. Din design kommer att finnas på framsidan och på baksidan av plånboksfodralet så att du har mer utrymme för din design. Tack vare designen är det inga begränsningar för funktionaliteten hos din iPhone X. Alla knappar och funktioner är fortfarande lättillgängliga så att du fortfarande kan ta bilder, ladda telefonen och lyssna på musik utan att behöva ta bort ditt nya mobilskal.
Mer information
Mer information
Modell iPhone X
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Heltäckande
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Vit
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Kundrecensioner (1)
Fint skal
Quality
Älskar mitt nya skal! Recenserad av Lisa (Skrevs den 2019-08-23)
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: iPhone X - Personifierat Plånboksfodral (Fulltryckt)

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING