Samsung Galaxy S9 PLUS – Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)

Samsung Galaxy S9 PLUS – Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)

269,00 kr
Personifierat Samsung S9 Plus plånboksfodral. Det bästa fodralet för din mobil och kort. Designa ditt personifierade Samsung S9 Plus fodral med din favoritbild eller design.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Gör eget skal!
Detaljer
Om du letar efter ett personifierat Samsung S9 Plus fodral som samtidigt är både unikt och funktionellt, då är du på rätt ställe! Med vårt plånboksfodral kommer din Samsung Galaxy S9 Plus inte bara att skyddas utan också få ett unikt utseende. Börja med att ladda upp din favoritbild, citat eller design och placera den på fodralet. Om du vill använda mer än en bild kan du alltid använda ett av våra layoutalternativ och skapa ett collage med så många bilder som du vill. Detta personifierade Samsung S9 Plus fodral är den perfekta allt-i-ett lösningen: det ger utrymme för dina pengar och kort, såväl som din mobil i ett enda fodral. Samsung Galaxy S9 Plus plånboksfodral är tillverkat av högkvalitativa material med en inre stoppning som skyddar din telefon mot stötar och repor.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S9 PLUS
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S9 PLUS – Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S9 PLUS – Personifierat Plånboksfodral (Utskrivet På Framsidan)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa