Unika skal och fodral i alla storlekar

GoCustomized är en utmärkt specialist när det gäller unika, orginella och personligt designade skal

Snabb och fri frakt

Gör din besällning på vardagar innan kl. 17 och beställningen kommer sändas dagen efter! Leveranstiden är 5-7 dagar.

Flera olika betalningsmetoder

Vi godkänner följande betalningmetoder: Visa, Visa Debit, Visa electron, Mastercard, Klarna och Paypal!

iPhone 7 - Personligt plånboksfodral - Heltäckande

Skydda din iPhone 7 med ett helt unikt plånboksfodral!

Våra personliga mobilskal är gjorda för just dig!

Sålla bland dina fina minnen och välj en bild så trycker vi det åt dig.På arbetsdagar: Beställ innan kl. 16, sänds idag | 249,50 kr (Gratis frakt)


Gör eget skal

Bli först med att recensera denna produkt

Designa ditt eget heltäckande iPhone 7 plånboksfodral.

Plånboksfodralet för iPhone 7 ger dig två lager av skydd. Förutom att du kan trycka en betydligt större bild än vanligt, ger fodralet skydd för både din telefon och dina kreditkort. Detta ger dig chansen att göra ett unikt fodral åt din telefon med en panoramaliknande bild tryckt på hela fodralet. Med våra personliga mobilskal är det du som är konstnären och kan trycka precis vad du vill. Detta fodral har tre kortfack för dina ID-kort, bankkort och liknande. Fodralet är också mycket slitstarkt och består av högkvalitativ Skai-läder som garanterar att din iPhone 7 är välskyddad i alla lägen. Är du ute efter något annat? Gör ett ovanligt iPhone 7 fodral här!

Hur kommer jag igång?

Det är lättare än du tror att designa ditt unika mobilskal för iPhone 7. Med GoCustomizeds lättanvända designmodul kommer du att ha alla verktyg du behöver för att göra ditt skal. Ladda upp en bild i vår designmodul för att komma igång. Utöver möjligheten att redigera din bild, kan du även lägga till en personlig text om du önskar. Det finns ett brett utbud av typsnitt och färger som du kan välja mellan. Skulle du sakna inspiration eller ha svårt att välja bild kan du alltid handplocka en av våra populära designs. Dessa läckra mönster har framställts av våra egna talangfulla grafiker eller gästartister. Njut!

Hur gör GoCustomized mitt skal?

När du är färdig med din enastående design trycker du bara på "Lägg till i KUNDVAGN" knappen och slutför beställningen av ditt nya personliga mobilskal. Våra produktionsexperter kommer att sätta igång med färdigställningen av ditt skräddarsydda iPhone 7 plånboksfodral med detsamma. Vi ser till att ditt fodral är på väg till dig inom 24 timmar efter köpet. Varje fodral som görs här på GoCustomized är specialtillverkat för enskilda kunder. Du kan därmed vara säker på att ditt skal är ett unikt exemplar. Leveransen är snabb och garanterad.

Skriv din egen recension

Du recenserar: iPhone 7 - Personligt plånboksfodral - Heltäckande

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mer information

Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Heltäckande
Tillgängliga färger Vit
Modell iPhone 7
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
kr
Får 5% rabatt på din första beställning!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!