Samsung Galaxy A5 82015) - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Bli först med att recensera denna produkt

Samsung Galaxy A5 82015) - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Gott om plats på insidan av det anpassade fodralet för kort och kontanter. Ett valfritt foto, tryckt på framsidan! OBS: Det här skalet är endast lämpligt för A5 2015 Edition
269,50 kr
Gott om plats på insidan av det anpassade fodralet för kort och kontanter. Ett valfritt foto, tryckt på framsidan! OBS: Det här skalet är endast lämpligt för A5 2015 Edition
269,50 kr
269,50 kr

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.


Gör eget skal
Produktbeskrivning
Detaljer
Ett anpassat Samsung Galaxy A5 2015 plånboksfodral!

Samsung Galaxy A5 plånboksfodralet är ett unikt, multifunktionellt fodral som skyddar din telefon samtidigt som det ger en touch av personlig stil. Telefonfodralet är tillverkat av ett högkvalitativt skai-läder med en kanvas front. Kanvas fronten är den optimala tryckytan för din personliga design. På insidan hittar du en platshållare för dig Samsung Galaxy A5, utöver kort- och pengar platser. Detta är ett bra skal om du vill hålla alla dina viktigaste dagliga artiklar nära. Fodralet kommer att säkerställa att din telefon alltid är väl skyddad och samtidigt ger dig några stora användbarhet fördelar. Om detta inte exakt är den typ av ärende du letar efter, kolla in våra andra anpassade Samsung Galaxy A5-fodral!

Mer information
Mer information
Modell Galaxy A5 2015
Typ av utskrift UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Tillgängliga färger Svart, Grå
Ytterligare info: Nej
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

HUR DESIGNA JAG
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
FÖRETAG BESTÄLLA?

REQUEST A QUOTE FOR: Samsung Galaxy A5 82015) - Designa eget Plånboksfodral (Framtryckt)

Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.

* Required Fields

CONTINUE SHOPPING
ANDRA KUNDER HAR LIKAT