Samsung Galaxy S4 mini - Designa ditt eget plånboksfodral - Svart

Samsung Galaxy S4 mini - Designa ditt eget plånboksfodral - Svart

0,00 kr
En plånbok för att förvara dina viktiga kort samt S4 mini telefon. Din design är direkt printad på ditt fodral. Behändiga fickor för bankkort, ID och pengar.

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Detaljer
Din telefon, kontanter och kort på ett ställe, låter inte så dumt va? Hos oss på GoCustomized hittar du vårt behändiga Samsung Galaxy S4 mini plånboksfodral som är en unik kombination av en plånbok och ett mobilskal. Det skyddar telefonen från alla otäcka repor och bucklor som lätt kan uppstå av daglig användning, samt gör det lättare för dig att hålla reda på dina pengar och kort. Det vill säga de två saker som vi använder mest i dag. Varför inte kombinera de två för att göra livet lite enklare? Förutom att plånboksfodralet är en mycket praktisk utrustning, är det även ett galet unikt och elegant tillbehör. Det är helt upp till dig hur du vill designa ditt skal, låt kreativiteten flöda!

Beställ före kl. 16.00, redo att skickas om 1 arbetsdag.

Mer information
Mer information
Modell Galaxy S4 mini
Typ av utskrift Högupplöst, UV tryck, Fram tryck
Material Silikon, Skai läder
Efterbehandling Matt, Repfri, Slittålig
Skriv din egen recension
Du recenserar:Samsung Galaxy S4 mini - Designa ditt eget plånboksfodral - Svart
Vilket betyg ger du denna produkt?
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Med vårt lättanvända designverktyg är det enkelt att designa mobilskal. Ladda bara upp ett foto från din dator, smartphone eller direkt från Facebook eller Instagram. När du har laddat upp fotot kan du anpassa det som du hade tänkt dig. Även om du inte har något specifikt i åtanke, eller om du bara saknar inspiration, finns det en lösning! Vi erbjuder ett stort urval av mönster. Välj en av våra mönster och lägg till din personliga touch med en liten text eller emoji. Var kreativ och designa ditt eget skal. Så ditt själv designade mobilskal kan vara en riktig tillbehör. Stå ut från resten och designa ditt eget mobilskal. Ett mobilskal är också perfekt som en present till familj och vänner! Börja designa nu!
Request a Quote For: Samsung Galaxy S4 mini - Designa ditt eget plånboksfodral - Svart
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsätt shoppa